top of page

Nu mai transpira, frate!

E greu să vrei să slăbești și să îți dai seama că nu merge.


Poate din cauza timpului, a banilor sau a altor factori externi ce nu țin întotdeauna de tine.

În prezent în viața multor persoane pe care le cunosc nu există o intenție care să genereze rezultate concrete, ci mai degrabă văd instabilitate.


Odată ce creezi această stare de nereușită atragi în viața ta situații în cascadă care te vor determina pe tine să crezi că TU nu ai cum să slăbești.


Sunt persoane care merg la sală, își fac abonament dar își dau seama că drumul dus întors+ antrenamentul propriu-zis ocupă ceva timp.


Dacă nu e timp, de unde timp!


Sunt situații în care îți stabilești o intenție de a slăbi 10 kg în câteva luni dar nu este prea urgent pentru tine și subconștienul tău respinge această încercare.


Dar, cea mai tare este când intrii în mai multe comunități și începi să aduni tu diverse informații și vezi că nici asta nu funcționează.

Totul duce spre o dezamăgire din acest punct de vedere. Viața ta chiar este mișto dar ceva nu te motivează să fii mulțumită de kilogramele tale.


O fi vârsta de vină?


O fi jobul?


Nici nu contează, pentru că cei mai mulți nu reușesc nu datorită acestor aspecte, ci pentru că așteaptă momentul potrivit!


Eu, concret, prin metodele create reușesc să îmbunătățesc în prima fază zona de mindset și abia după aceea pot ajuta oamenii să slăbească. Deși pe drum se văd rezultate, odată ce știi în ce direcție mergi.


Iubesc cel mai mult să ajut oamenii care știu că pot, însă sunt conștienți că au nevoie de un mentor care să le ghideze. De aceea eu ajut doar oamenii aceștia, care simt că pot și care pornesc într-o călătorie de durată conștienți că pe drum are loc o schimbare foarte diferită.


Devin alte persoane: fizic, mental și emoțional.


Îi ajut în acest proces să vadă dincolo de kilogramele pe care le au prin diverse metode, reușind să vadă cum totul este într-o continuă legătură. Adică, mergem din mic în mic până îngropăm anumite convingeri limitative ce au ținut de familie, societate, prieteni.


A fi sănătos ține de emoțiile pe care le generezi zilnic menținând o vibrație ridicată a deciziilor zilnice.

Exemplu- cine își instalează obiceiuri reușește să slăbească


Dar, este important să înțelegi că toți trecem prin situația ta de acum, în care crezi că tu nu poți, dar uite ce poți face….

Îți alegi un partener de drum și găsiți împreună o soluție pentru rezultatele care urmează să intre în viața ta!


Persoanele cu care colaborez au o dorință diferită de a avea rezultate. Ele niciodată nu intră într-un proces și abandonează pentru că ele știu un lucru, că pe drum apar momente de incertitudine și disconfort. Normal că există și acele persoane care nu reușesc, dar ca în orice zonă, nu a fost momentul lor atunci.


Concluzia este că ai nevoie să transpiri ca să slăbești, să faci bani, să ai o afacere prosperă sau alte obiective pe care tu ți le-ai propus.


Nu poți să speri nefăcând nimic măreț, iar dacă până în prezent ai reușit, o să poți face și mai departe pentru că fiecare obicei instalat de tine va aduce rezultate, uneori mai mici alteori mărețe. Tu caută să mergi înainte pentru că sigur vine și momentul tău.


Te încurajez să te programezi la o discuție liberă, gratuită prin care împreună să vedem care sunt motivele pentru care vrei să transpiri!








bottom of page