top of page

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Vezi întrebările frecvente despre

antrenamente online și nutriție

 • Programul începe imediat după ce mă înscriu?
  Da, imediat ce se confirmă plata, intri în baza noastră de date și primești access automat la toate resursele.
 • Până când se fac înscrierile în program?
  Programul este deschis permanent astfel încât să poată fi urmat de oricine, oricând, de oriunde.
 • Și voi avea rezultate?
  Categoric! Rezultatele se vor vedea, doar dacă urmezi cu disciplină planul nutritional și participi la antrenamente online sau le parcurgi pe cele pe care le primești pe e-mail. Depinde de tine dacă îți dorești acel stil de viață sănătos pe care îl vezi în jurul tău. Faptul că totul se desfășoară online, din contra, face ca lucrurile să fie mai simple decât complicate.
 • Cum vom comunica?
  Comunicarea se realizează zilnic prin grupul de pe Facebook, prin e-mail sau chat. Totodată, în orice moment poți achiziționa ore de coaching suplimentare telefonice sau prin Skype pentru nutriție sau sport, în funcție de ce ai nevoie. Pachetele premium vin cu ore de coaching incluse, dar poți allege oricând ore suplimentare.
 • Vreau să slăbesc rapid
  A slăbi rapid necesită să apelezi la diete care îți dau peste cap organismul. Noi mergem pe ideea unui stil de viață sănătos. Dar îți mai zic ceva, dacă ești motivată poți să ai rezultate rapide pe zona de nutriție și antrenamente online, iar în timp vezi și acele rezultate în oglindă. Tu vrei să slăbești pentru o perioadă scurtă de timp sau pe termen lung?
 • Sunt carnivor/vegetarian/ raw-vegan. Pot urma programul?
  Da, nu contează preferințele tale alimentare, vei învăța pe parcurs cum poți să-ți îmbunătățești maxim dieta ta. Poți urma acest program dacă te întrebi "Cum să slăbesc". Zona de nutriție este interesantă pentru că înveți principile alimentare care te vor face sp iei cele mai bune decizii pentru atunci când vrei să slăbești.
 • Cum se face plata?
  Plata se face online.
 • Când vom începe să lucrăm?
  După efectuarea plății începem colaborarea. Dacă mergi pe opțiunea să faci sport ne vedem după semnarea unei declarații că poți face sport și a GDPR-ului poți intra la antrenamentele online
 • Putem avea o colaborare strânsă online? Este diferit față de colaborarea față în față?
  Atât în zona sportivă cât și nutriție răspundem la toate întrebările pe care le ai. Putem vorbi pe whatsapp, mesaj sau e- mail.
 • Unde voi face exercițiile fizice?
  Fiind un antrenament online, tu îți alegi locul unde vrei să îți petreci timp cu tine. Poate fi la sală, acasă, la birou sau chiar in parc.
 • Cât durează un antrenament?
  Antrenamentul durează peste 30 minute la început și în funcție de nivelul pe care îl ai se întinde până la 50 minute. Când intrii la antrenamentele online, ai 50 de minute cu încâlzirea și strechingul de final. A avea acel stil de viață sănătos necesită răbdare și multă muncă.
 • Pe ce perioadă e recomandat să urmez acest antrenament?
  Îți recomand să urmezi acest antrenament cel puțin 3 luni.
bottom of page