top of page

Povestea noastră

MoveInspire a pornit la drum încă din anul 2015 cu o activitate care se ocupă de furnizarea de servicii sportive către acele persoane care doresc să aibă un stil de viață sănătos. Încă de la început, atenția a fost îndreptată către persoanele care aveau nevoie de informații pentru a slăbi, pentru a se tonifia, a se disciplina și pentru a învăța cum să aibă un stil de viață sănătos.

Conceptul MoveInspire, reprezentat prin Marian Cristian Marin, a ajuns la peste 1000 de oameni care au beneficiat de informații, servicii sau consultanță sportivă. Acesta a fost dus mai departe, de către Marian, la cele peste zece săli de fitness cu care a colaborat și unde a furnizat servicii de grup fitness și antrenamente personale, unde zilnic sunt peste 30 de persoane.

MoveInspire a organizat evenimente sportive și informative în parcuri și mall-uri, a fost prezent în emisiuni, întâlniri online de informare și educare precum și în grupuri de lucru formate pe Facebook.

Timpul este același pentru toată lumea, dar unii oameni simt că nu mai pot face față tuturor activităților pe care le au de făcut: un loc de muncă, familie, curățenie în casă, mâncare, timp cu copii, sport, distracție, hobby-uri, ș.a.

Din acest motiv, sunt mulți care renunța la a-și mai dedica timp pentru sănătate, chiar dacă nu-și doresc asta. Oamenii nu mai reușesc să vină zilnic la o sală de sport sau să aibă timp pentru consultații nutriționale.

Începând din anul 2017, MoveInspire și-a concentrat atenția și asupra activității online, tocmai din nevoia acută de sănătate, dar fără timpul necesar pe care oamenii nu-l mai aveau pentru aceasta. Și apoi...a urmat MoveInspireFIT.

După mai multe studii, cercetări și teste, MoveInspireFIT a ales să-și extindă serviciile, venindu-i alături încă un asociat, Maria-Raluca Huluță care prestează servicii de nutriție în cadrul companiei. În acest parteneriat, MoveInspireFIT reușește să aducă rezultate mai rapide și mai vizibile în cadrul companiei.

Cum a evoluat MoveInspireFIT?

MoveInspireFIT este conceptul care ajută oamenii care doresc să-și mențină un stil de viață sănătos să o poată face rapid, eficient și fără un plus de efort, chiar din confortul casei lor alături de speciliști pe domeniul sportului și al nutriției.

Antrenamente online, realizate acasă, în parc sau la locul de muncă, alături de un instructor digital care este alături de tine pe tot parcursul antrenamentului.

Consultații, evaluări, recomandări și informații educaționale pe latura nutriției, toate doar la un click distanță.

Cunoaște echipa

Maria-Raluca Huluță

Numele meu este Maria-Raluca Huluță, sunt nutriționist și sunt pasionată și îndrăgostită de oameni. Cu ajutorul nutriției și al sportului reușesc să descopăr bucuria, pofta de viață și sănătatea de pe fețele oamenilor alături de care lucrez. Nutriția și sportul înseamnă un stil de viață sănătos pe termen lung, mai mult decât acea perioadă în care respectăm principiile alimentare și facem sport.

 

Nutriția înseamnă și o armonie în gândurile, emoțiile și stările noastre. Din acest motiv, te ajut să ai un stil de viață sănătos, echilibrându-ți și latura emoțională, cu ajutorul nutriției și al sportului.

Maria-Raluca Huluță – inginer de meserie, dar un inginer al oamenilor am putea spune pentru că sunt pasionată de oameni și iubesc să lucreze alături de ei.

Am studiat ingineria, dar am realizat că îmi doreșc să cunoască cum funcționează corpul mai mult decât cum funcționează un utilaj, astfel astăzi sunt tehnician nutriționist și instructor digital.

Începând din acel moment, toată activitatea mi s-a axat pe latura de sport și nutriție.

Din pasiune și iubire față de oameni și de starea lor de bine, sunt co-fondatoarea programului de sport și nutriție 100% online MoveInspireFIT și fost coordonator al proiectului FIT6 România, unul dintre cele mai eficiente programe de slăbit din lume, care are peste 1400 de persoane înscrise în acest program în România.

245244062_1652992931563559_1749577186165377013_n.jpg
P1022683-2.jpg

Marian Cristian Marin

Marian Cristian Marin este numele meu sunt instructor de grup fitness si antrenor personal și ajut oamenii foarte ocupați care nu au timp să ajungă la sală să se mențină în formă cu ajutorul informațiilor și a exercițiilor fizice pe care le furnizez pe internet.

Sunt implicat în sport de 9 ani de zile prin clase de grup și antrenamente personale și la început m-am chinuit abordându-mi cunoscuții să le ofer un alt stil de viață și să previn obezitatea, bolile cronice sau lipsa de energie. În fiecare zi am clase de grup și antrenamente personale unde ajut peste 20 de persoane să aibă o relație cu sportul și alimentația.

 

Întotdeauna mi-a plăcut să fac sport și să le transmit oamenilor pofta de a face mișcare, să-i motivez în direcția obiectivelor. Când reușesc cu ei, știu că am reușit și față de mine pentru că unul dintre obiectivele mele este de a inspira oamenii să aibă un stil de viață sănătos.

Am început cu dansul, sportul, apoi mi-am dorit să am propria afacere în care să pun în practică toate ideile pe care le avea la momentul respectiv.

 

Fără nici o bază despre business, la inițiativa unui coleg și bun prieten de liceu, am făcut acest pas. Am avut frici, dar mi-am zis că doar așa pot ieși din zona de confort.

Mi-am făcut propriul business în 2015, iar acum, Marian Cristian Marin, sunt fondatorul conceptului MoveInspire și creatorul acestui mare concept de care astăzi ne bucurăm cu toții MoveInspireFIT.

Sport Online

Ai mai multe întrebări? Vrei să descoperi mai multe informații?

Simte-te liber să ne împărtășești ce simți în formularul de mai jos din pagină. 

bottom of page