top of page

Povestea noastră

MoveInspire a pornit la drum încă din anul 2015 cu o activitate care se ocupă de furnizarea de servicii sportive către acele persoane care doresc să aibă un stil de viață sănătos. Încă de la început, atenția a fost îndreptată către persoanele care aveau nevoie de informații pentru a slăbi, pentru a se tonifia, a se disciplina și pentru a învăța cum să aibă un stil de viață sănătos.

Conceptul MoveInspire, reprezentat prin Marian Cristian Marin, a ajuns la peste 1000 de oameni inițial care au beneficiat de informații, servicii sau consultanță sportivă. Acesta a fost dus mai departe, de către Marian, la cele peste zece săli de fitness cu care a colaborat și unde a furnizat servicii de grup fitness și antrenamente personale, unde zilnic erau peste 30 de persoane.

MoveInspire a organizat evenimente sportive și informative în parcuri și mall-uri, a fost prezent în emisiuni, întâlniri online de informare și educare precum și în grupuri de lucru formate pe Facebook.

Timpul este același pentru toată lumea, dar unii oameni simt că nu mai pot face față tuturor activităților pe care le au de făcut: un loc de muncă, familie, curățenie în casă, mâncare, timp cu copii, sport, distracție, hobby-uri, ș.a.

Din acest motiv, sunt mulți care renunța la a-și mai dedica timp pentru sănătate, chiar dacă nu-și doresc asta. Oamenii nu mai reușesc să vină zilnic la o sală de sport sau să aibă timp pentru consultații nutriționale.

Luând în considerare acestea, începând din anul 2017, MoveInspire și-a concentrat atenția și asupra activității online, tocmai din nevoia acută de sănătate, dar fără timpul necesar pe care oamenii nu-l mai aveau pentru aceasta. Și apoi...a urmat MoveInspireFIT.

După mai multe studii, cercetări și teste, MoveInspireFIT a ales să-și extindă serviciile, venindu-i alături încă un partener, Maria-Raluca Marin care prestează servicii de nutriție în cadrul companiei. În acest parteneriat, MoveInspireFIT reușește să aducă rezultate mai rapide și mai vizibile în cadrul companiei.

Ambii parteneri s-au specializat și pe alte domenii care au legătură directă cu sănătatea pentru a-și ajuta cât mai bine comunitatea.

Online Workout

Cum a evoluat MoveInspireFIT?

MoveInspireFIT este conceptul care ajută oamenii care doresc să-și creeze un stil de viață sănătos, să scape de bolile asociate greutății și să-și mențină un stil de viață sănătos să o poată face rapid, eficient și fără un plus de efort, chiar din confortul casei lor alături de specialiști pe domeniul sportului, al nutriției și al terapiei.

Antrenamente online, realizate acasă, în parc sau la locul de muncă, alături de un instructor digital care este alături de tine pe tot parcursul antrenamentului.

Consultații, evaluări, recomandări și informații educaționale pe latura sănătății, toate doar la un click distanță.

Cunoaște echipa

Eu sunt Raluca Marin

Numele meu este Raluca Marin (fostă Huluță) și de peste 7 ani pus focus pe domeniul sănătății.

 

Mă consider expert în slăbit din prisma rezultatelor fantastice pe care clientele mele le au, am ajutat peste 2000 de femei să slăbească de la care primesc mesaj și acum că se mențin la greutatea ideală. Practic este ultimul program de slăbit pe care femeile îl parcurg alături de mine.

Raluca Marin – inginer de meserie, dar un inginer al oamenilor am putea spune pentru că sunt pasionată de oameni și iubesc să lucrez alături de ei.

Am studiat ingineria, dar am realizat că îmi doresc să cunosc cum funcționează corpul mai mult decât cum funcționează un utilaj și astfel mi-am reconfigurat întregul meu traseu.

Acum, sunt tehnician nutriționist, specialist în Medicină Alternativă și Instructor Digital de Fitness, iar pentru că știu foarte bine cum o femeie poate slăbi pentru totdeauna, m-am specializat în neuroștiință, feminitate și manifestare ca să pot oferi un context diferit clientelor mele.

Începând din acel moment, toată activitatea mi s-a axat pe latura de slăbit și sănătate.

Am scris două lucrări importante:

 

✅ Lucrarea de disertație cu titlu: ALIMENTAȚIA PENTRU PERFORMANȚĂ - TENDINȚĂ SAU NECESITATE? 

 

✅ ​Lucrarea de licență cu titlu: Obezitatea între alimentație și emoție.

Am creat și 2 cursuri speciale

 

✅ Pentru antreprenorii sau angajații din poziții de top management, pe platforma Upriserz, fondată de Lorand Soares Szasz;

✅ Pentru persoanele care vor să obțină succesul prin echilibrarea minții, corpului și a sufletului, pe platforma EduKiwiSchool, fondată de Doru Pelivan.

 

Din pasiune și iubire față de oameni și de starea lor de bine, sunt co-fondatoarea programului de slăbit și vindecarea afecțiunilor, 100% online MoveInspireFIT și fost coordonator al proiectului FIT6 România, unul dintre cele mai eficiente programe de slăbit din lume, care are peste 1400 de persoane înscrise în acest program în România.

IMG_0217.JPG
P1022683-2.jpg

Eu sunt Marian Cristian Marin

Sunt fondatorul MoveInspireFIT, antreprenor, trainer, instructor de fitness și antrenor personal, autor de Curs Online și mentor.

 

În ultimi 17 ani am dedicat timp pentru a-i ajuta pe oameni să trăiască sănătos printr-un stil de viață echilibrat și o mentalitate îndreptată spre succes.

Încă de la o vârstă fragedă am descoperit această vocație pe care am hrănit-o prin informații despre neuroștiință, sport, alimentație, psihoterapie integrativa, vindecarea traumelor si manifestare.

 

Din 2019 sunt autor online și am sprijinit oamenii din comunitatea pe care am creat-o să slăbească peste 20 de kilograme, fără diete miraculoase și să scape de bolile asociate greutății.

 ​

 

✅ Am început să ajut oamenii prin a colabora cu cele mai mari și importante săli de fitness din România: WorldClass, StayFit, Pescariu.

 

✅Am fost prezent și am câștigat cele mai importante premii de locul 1 din România și locul 2 în alte țări din Europa la concursuri care au legătură tot cu activitatea fizică și mindset-ul.

 

​✅ Am organizat evenimente caritabile: cancer de sân, evenimente în parc, conferințe și am făcut sport în team-building-uri

 

✅ Am dus conceptul la peste 2500 de oameni care au rezultate fantastice

 

✅ Sunt autor pentru antreprenori, fiind prezent ca specialist în sănătate pe Upriserz, companie fondată de Lorand Soarez Szas și autor specialist în sănătate pe platforma EduKiwiSchool, fondată de Doru Pelivan

Sport Online

Ai mai multe întrebări? Vrei să descoperi mai multe informații?

Simte-te liber să ne împărtășești ce simți în formularul de mai jos din pagină. 

bottom of page