top of page

Oana a slăbit 37 de kilograme - Află cum a reușit! Și tu poți face asta!





Ai auzit vreodată despre cineva care a reușit să slăbească cu succes și te-ai întrebat cum a făcut-o?


Astăzi este despre Oana, care este în comunitatea noastră de peste 6 luni de zile, care a reușit să slăbească de la 120 de kilograme la 83 de kilograme.


Oana a început călătoria ei de pierdere în greutate cu determinare și o dorință puternică de a schimba modul în care se simțea și arăta.

A spus STOP acelei persoane care nu mai era pe deplin fericită și mulțumită de corpul ei.


A început prin a face modificări semnificative în alimentația ei și prin a face exerciții fizice, la început 2-3 antrenamente/săptămână, iar în prezent este nelipsită, fiind prezentă la 5 din 5 antrenamente/săptămână.


Sună ca o poveste simplă dar nu a fost chiar așa ușor pentru Oana, odată ce ai doi copii, ești în plin divorț, provocări financiare, totul este dat peste cap. Dar nu a cedat, a știut că schimbarea începe cu ea și de acolo a reușit să se prioritizeze prin instalarea unor obiceiuri care au devenit un mod de viață în prezent.

Dar cel mai semnificativ pentru ea a fost schimbarea modului de a gândi, acum când se află în poziția de a gândi negativ despre ea, corpul ei sau activitățile zilnice are un moment de conștientizare și schimbă sensul.

Nu reușește mereu, dar cel puțin nu mai funcționează pe pilot automat ca să se complacă în mediocritate.


A început încet și a mărit treptat intensitatea și durata exercițiilor fizice pe măsură ce corpul ei a devenit mai puternic și mai tonifiat.


Odată ce a continuat să urmeze aceste schimbări, Oana a observat că se simte mai energică, mai sănătoasă și mai fericită. În timp, ea a reușit să slăbească 37 de kilograme și a dobândit o nouă încredere în sine și un nou stil de viață sănătos.


Slăbitul nu este doar despre sport și alimentație, este și despre cine vrei tu să devii. Nimic nu este ușor când ani de zile ți-ai implementat convingeri împotriva ta și a corpului tău.


Ai nevoie de 3 stări ca să iei o decizie atunci când vrei să slăbești peste 15 kilograme


  1. Motivația: Pentru a lua decizii constante și a-ți menține angajamentul față de obiectivele tale de pierdere în greutate, este important să ai o motivație puternică. Identifică de ce dorești să slăbești și găsește o sursă de motivație care să te susțină pe tot parcursul călătoriei tale de pierdere în greutate.


  1. Disciplina: Pentru a slăbi peste 15 kilograme, va trebui să iei decizii în fiecare zi care să te ajute să îți atingi obiectivele. Acest lucru poate include alegeri alimentare sănătoase, exerciții regulate și alte obiceiuri care să te susțină în procesul de pierdere în greutate. Disciplina te va ajuta să îți menții obiectivele în minte și să iei decizii care te îndreaptă spre ele.


  1. Reziliența: Uneori, procesul de pierdere în greutate poate fi dificil și poți întâmpina obstacole sau eșecuri. Este important să fii rezistent și să continui să îți urmărești obiectivele, chiar și atunci când întâmpini dificultăți. În loc să te descurajezi și să renunți, folosește eșecurile ca o oportunitate de a învăța și de a îmbunătăți procesul tău de pierdere în greutate.



Dacă și tu vrei să slăbești și să îți îmbunătățești starea de sănătate, trimite un e-mail pe raluca@moveinspirefit.com și scrie-mi situația ta (câte kilograme ai, la câte kilograme vrei să ajungi, ce ai mai testat, etc.) iar eu te ajut cu un plan concret pe ce ai tu nevoie.






bottom of page