top of page
IMG_4532.JPG
P1044084_edited.png
2_edited.png

5 obiceiuri ale femeilor de succes care vor să slăbească peste 20 kilograme

Te învăț cum să te împaci cu tine și cu corpul tău, iar asta să-ți crească încrederea și să îți aducă rezultate inclusiv în carieră

Lăsă-mi adresa de e-mail, unde vrei să primești informații care te vor ajuta să ajungi la kilogramele dorite prin acțiuni concrete.

Seria de e-mail-uri, din care vei învăța

wix.jpg
  • Cum arată obiceiurile unei femei de succes care vrea să slăbească peste 15 kilograme.

  • Studii de caz cu clienții pe care i-am avut.

  • De ce multe femeie nu reușesc să slăbească și cum poți să o faci tu ca să ai mai multă energie pe termen lung.

  • De unde îți iei motivația de a începe și a continua când ea nu mai este.

  • Cum să depășești blocajele pe care le ai atunci când ele ies la suprafață.

Și alte informații valoroase pentru tine

Eu sunt Raluca Maria Marin

Activez în calitate de tehnician nutriționist și an de an îmi dau seama cât de important este să te întorci către tine, către interiorul tău ca să poți să te prioritizezi pe tine. 

Am început să pun focus pe sănătate acum peste 4 ani.

 

În toată perioada până să încep să înțeleg că eu sunt importantă, am trecut prin multe obstacole. Doar așa am putut să reușesc să trec peste multe etape de frustrare, dezamăgire, anxietate că nimic nu funcționa pentru mine.

Când am intrat în zona de nutriție, a dezvoltării personale și emoționale, lucrurile au început să se schimbe. Am avut parte de o serie de mentori care m-au inspirat și care m-au ghidat să înțeleg diferit legătura dintre corp- minte- suflet.

 

Când corpul meu a început să îmi arate că nu se mai simte bine cum a ajuns, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine și am început să lucrez intens spre rezultatele mele. Deși cei din viața mea spuneau că sunt frumoasă așa cum sunt, eu nu mă simțeam bine când mă uitam în oglindă.

Și am început o călătorie cu mine și cunoașterea mea interioară astfel încât să descopăr cea mai bună dietă sau program care să funcționeze pentru ce aveam nevoie.

 

Am absolvit facultatea de inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și managementul afacerilor industriale ale aceleiași Universități.

Ce este interesant că deși la facultate ne învăța despre procesele interne dintr-o fabrică, când am finalizat studiile, mai exact masterul, mi-am urmat pasiunea și mi-am scris lucrarea de licență  despre oameni, mai exact zona de nutriție.

Lucrarea se numește: ALIMENTAȚIA PENTRU PERFORMANȚĂ - TENDINȚĂ SAU NECESITATE?

 

La finalizarea cursului de tehnician nutriționist am realizat o altă lucrare prin care am reușit să înțeleg mult mai detaliat această latură prin care să pot ajuta oamenii să slăbească.

Lucrarea se numește- Obezitatea între alimentație și emoție.

 

Expertiza mea nu s-a limitat doar pe alimentație, ci am mers mai departe și am studiat despre cum funcționează și ne influențează subconștientul nostru, viața, stările și acțiunile zilnice.

 

Sunt expert pe platforma Upriserz, unde am un curs doar pe zona de nutriție, am înalte cunoștiințe despre manifestare, neuroștiință și feminitate.

Am simțit dintotdeauna că vreau să fac zona de nutriție și coaching, dar am avut senzația că nu pot, iar odată cu motivarea, perseverența și dorința de a ieși din zona de confort am reușit să trec peste orice barieră.

 

Am creat, alături de Marian, colegul și partenerul meu, cel mai eficient program pentru femeile care au un dezechilibru pe zona de kilograme. Un program din care ieși o altă persoană, cu mai puține kilograme și mult mai echilibrată pe toate cele trei arii importante din viață- BANI, RELAȚII, SĂNĂTATE.

Vreau să fiu alături de tine ca să ajungi la kilogramele pe care ți le dorești fără stres, fără prea mare presiune și cu multă blândețe.

Eu vreau să evit să îți promit minuni, prin metoda mea, îți spun că funcționează dacă acționezi și te lași ghidată de către mine și echipa mea.

Am creat acest mini curs despre slăbit pentru a-ți prezenta strategia care poate să dea rezultate în viața ta.

Introdu adresa de e-mail și primești
primul material astăzi!

P1044354_edited.png
ddd.jpg
bottom of page