top of page

Cum să devii o mămică fericită!

Lucrurile nu mai merg bine, apar chestii și stări mai negative, oamenii parcă au din ce în ce mai multe provocări, eu nu mai am timp de mine, nu mă simt bine, visez ciudat și familia mea e din ce în ce mai negativă.


Dacă acestea sunt cuvintele sau stările tale, prioritizează acest mesaj.


De cele mai multe ori când apar astfel de stări în viața ta înseamnă că ai acumulat tu prea multe gânduri, stări și energii negative.


Și dacă nu crezi în energii și alte planuri decât ceea ce tu vezi cu ochii liberi, atunci îți recomand să dai X la acest articol.


Dacă știi cât de cât sau crezi că aceste energii există, e important să știi că fiecare cuvânt, acțiune sau stare aduce în viața ta ceva constructiv sau nu, depinde cum privești.


Fiecare cuvânt este o investiție sau o cheltuială pentru viața ta.


Și dacă simți că prea multe s-au acumulat, uite ce-ți recomand să faci.

  1. Fă curățenie detaliată - aruncă tot ce nu te mai ajută (haine, tacâmuri, accesorii, pantofi, bijuterii, hârtii, ș.a.)

  2. Scrie pe hârtie tot ce nu ai realizat sau amânat și încă lasă urme în mintea ta (de mers la bancă, de semnat contract, de vorbit cu Maria, de pensat, etc.) Când ai lista completă, decide ACUM dacă mai faci acel lucru sau nu, iar când începi activitatea prioritizează asta.


Ia-ți o zi pentru a bifa tot ce ai amânat zile întregi.

  1. Scrie o listă cu persoanele toxice din viața ta și alege înțelept să te îndepărtezi de ele. Poți să-i informezi că relația voastră mai mult aduce energie neconstructivă și decizi să rupi această legătură. Dacă îți este greu să faci asta, scrie o scrisoare pentru fiecare persoană și spune-le tot ce simți, cu ce simți că te-au rănit, etc.

  2. Scrie o listă cu tot ce te nemulțumește (soțul nu mă ascultă, copilul e foarte gălăgios, nu am bani, nu am timp, etc).

  3. Ia un oală mare, cele 2 foi și o cutie de chibrituri. Dă foc acestor 2 foi și în timp ce acestea ard, vizualizează cum te eliberezi de oameni, relații toxice și de lucruri care te nemulțumesc. Simte în timp ce hârtiile ard că tu te eliberezi complet.

  4. Acum, când ai curățenie în minte și în inimă, alege să purifici spațiul din casă. Poți face asta cu palo santo, tămâie, apă cu sare, uleiuri esențiale sau orice element care simți tu că purifică spațiul.


Ia această listă de acțiuni și indiferent de ce simți acum despre asta, alege să nu crezi nimic doar să acționezi.Scrie-mi un e-mail pe raluca@moveinspirefit.com si povestește-mi cum decuge viața ta după ce ai făcut ce ți-am scris mai sus.


Dacă vrei să lucrăm împreună programează-te la o consultație cu mine pe zona de mindset, alimentație, slăbit, feminitate.Mai jos ai linkul unde te poți programa la o consultanță cu mine!

Cu drag,

Raluca
Comments


bottom of page