top of page

01/10 Ce înțelegem prin expresia: ‘‘nu am bani ca să slăbesc’’

Este incredibil de ușor să slăbești.

Ai nevoie de doi pași: să înțelegi procesul și să aplici zilnic, pas cu pas.

(Nu este chiar atât de simplu, dar dacă cunoști teoria, este mai diferit!)


Ai observat cum unele persoane reușesc să slăbească, în timp ce altele găsesc întotdeauna un motiv de a-și plânge de milă?


Ai observat că oamenii care au bani arată bine? (Întotdeauna sunt și excepții, eu vorbesc doar de cele care au reușit)


Ai observat că atunci când te prioritizezi pe tine se întâmplă să atragi în viața ta situații minunate, iar atunci când te neglijezi viața ta este un haos?


Și-am dat aceste exemple pentru că ele exemplifică foarte clar modul cum funcționează legea atracției. Practic tot ce se aseamănă se adună.Astfel dacă te neglijezi pe tine, atragi situații în care să fii nemulțumită de tine. Dacă te simți frumoasă vei atrage situații care să scoată în evidență frumusețea ta.

Dacă ești îngrijorată de valoarea mare a unei facturi vei atrage motive de îngrijorare.


De aceea pentru tine a nu avea bani a devenit o normalitate care te-a umplut de frustrări și te-a adus într-o situație în care ești dezechilibrată, iar pentru că nu ai suficientă încredere în tine, ajungi să pierzi clienți, oportunități, mănânci nu nemiluita și kilogramele în plus își fac prezența în viața ta.


Dacă simți că viața este nedreaptă cu tine, atunci așa va fi, totul depinde de tine.


Intră în linkul de mai jos și programează-te la o consultanță prin care poți afla cum să slăbești 12 kilograme în 4 luni și să îți dublezi veniturile.

Комментарии


bottom of page