400PngdpiLogoCropped.png

Cum să slăbești 12 kg în 4 luni și să ai mai multă energie și curaj să-ți dublezi veniturile chiar dacă ești o femeie ocupată

Învață să ai o viață echilibrată, cum să îți setezi obiectivele pentru a slăbi kilogramele care te deranjează și să ai energia de a-ți crește veniturile.

Ce spun femeile cu care am colaborat

Alina Voicu.png
4.PNG
23.png
Iulia Manolache.png
3.png
1.png
Izabela Lolea.png
3 (1).png
2 (1).png
6.png
Dina Bento.png
7.jpg
4 (1).png
4.PNG
2.PNG
Ancuța Marcu (1).png

Vrei să găsești, în final, secretul unui corp sănătos și frumos?

Vrei să-ți dublezi veniturile ca să ai viața pe care ți-o dorești?

Multe persoane vor să slăbească, apelează la diete sau anumite programe și reușesc, dar se pierd când vine vorba de a acționa pe termen lung.

După ce slăbesc revin la greutatea pe care au avut-o inițial din lipsa motivației și a unui obiectiv îndrăzneț de după.

A slăbi un număr de kilograme ține de cine vrei tu să devii ca om după ce slăbești.

 

Pentru că obiectivul de după te face să-ți creezi micile obiceiuri pe care le susții încă de la început.

Lipsește DE CE-ul și dorința unei

schimbări progresive pentru a avea

o viață plină de satisfacție.

Văd oameni care slăbesc multe kilograme, care nu reușesc să se mențină din cauze emoționale sau au anumite convingeri care au rămas atât de bine implementate încât le este frică de succesul care urmează pe zona profesională, personală, relația cu corpul sau cea socială. 

 

Am întâlnit persoane care se băgau dintr-un program în altul din frica de a nu reveni la kilogramele de dinainte.

 

Ne spunem că poate de data asta nu mai iau kilograme în plus și te trezești după nașterea copiilor că încep insomniile, dependențele alimentare și ura față de corpul tău.

 

După ce trec 3-4 ani îți dai seama că nu ai mai făcut sport deloc, te urăști pe tine când te uiți în oglindă, nu mai contezi pentru nimeni, iar tu nu mai știi ce să faci pentru că simți cum te îmbolnăvești.

 

Ți se poate întâmpla acest aspect când nu mai ai timp pentru tine să progresezi, să te asculți pe tine și să te întrebi: „Eu de ce am nevoie?”

 

Îți dai seama că petreci mai mult timp pentru a face pe plac altora.

Ai un job care îți ia mai multă energie decât să îți dea și preferi să mergi în cerc decât să îți dezvolți un hobby care să-ți aducă mai mulți bani în plus și mai mult timp pentru familia ta.

Este rețeta insuccesului personal, emoțional și fizic.

Te gândești cum o să arate noua ta variantă?

Ești motivată să te simți bine în corpul tău și să iei cele mai bune decizii pentru cariera ta?

 

Dacă ai mai multă încredere în tine să-ți asculți corpul și semnalele pe care ți le oferă ai să vezi ce rezultate poți avea.

Ai în anturajul tău vreo femeie care are atitudinea, încrederea și arată cum ți-ai dori tu?

 

Dacă nu ai, poți urmări pe social media acea femeie de succes și vezi diferența dintre tine și ea.

 

Acea femeie are anumite obiceiuri de la care nu se abate, face sport constant, mănâncă sănătos, este pasionată de ce face, are un partener pe măsură, simte armonie constant și este independentă financiar. 

 

Nutritionist
Practicing Yoga
Stressed Woman
Image by Rafaella Mendes Diniz

Persoanele care sunt deranjate de kilogramele în plus, nu au bani suficienți sau

au o relație rece cu partenerul lor și trec prin următoarele situații:

  ❌ Sunt stresate că nu pot să țină nici măcar un program de slăbit până la final

  ❌ Au un salariu modest și nu se simt motivate să facă ceva diferit pe bani mai mulți

  ❌ Sunt copleșite de activitățile zilnice, copii, soț, job, etc.

  ❌ Ajung să aibă insomnii

  ❌ Se simt stresate, neînțelese

  ❌ Rămân fără energie, au provocări de sănătate, sunt mult mai pesimiste în gândire

  ❌ Nu au timp pentru familie și bani pentru a merge în vacanțe

Te afli într-una din situațiile de mai sus? Simți și tu acele momente când vrei să faci ceva?

Uite, îți dau o veste bună: știm motivul pentru care ai ajuns în acele situații și vrem să te ajutăm.

Oamenii nu se simt bine în corpul lor, au o încredere scăzută, evită să ia decizii mărețe din următoarele motive:

 1. Lipsa unor obiceiuri productive care ar putea să le ofere suficientă energie ca să facă sport

 2. Ei știu că pot mai mult, dar le este frică să își urmeze pasiunea sau să își caute un job care să le dea energie și nu să le ia

 3. Le este frică de eșec, de aceea evită să finalizeze un proces de slăbit

 4. Sunt prea influențați de ce ar putea să zică alții despre ei decât de ce simt ei să facă cu viața, sănătatea și energia lor

 5. Au provocări financiare

Prin acest material vreau să-ți arăt cum am reușit să mă folosesc de sport ca să îmi dublez veniturile financiare și să am o relație cu mine și cei din jur.

 

Am reușit să îmbin partea profesională, cu cea emoțională și fizică. Una fără cealaltă funcționează până la un moment dat când revii de unde ai plecat și mereu o iei de la capăt.

 

Prin ceea ce îți arăt vei vedea că există un progres continuu, fără pauză și cu multă satisfacție.

Este provocator în acest moment să crezi și să înțelegi că dacă slăbești poți să ai mai multă încredere în tine și să faci mai mulți bani, dar dacă ai încredere în tine ți se schimbă viziunea asupra a ceea ce faci.

 

Acționezi diferit și iei decizii care să te ducă la un alt progres în activitatea ta profesională sau chiar în afacerea ta.

Cum ar fi să ai kilogramele pe care ți le dorești și să faci mai mulți bani?

Dacă ai convingerea că tu nu meriți mai mulți bani, atunci este bine să conștientizezi acest aspect și să lucrezi pe convingerea aceasta.

Știi că persoanele de succes care au bani își încep ziua cu cel puțin o oră de sport?

Știi că dacă slăbești și arăți mai bine ai mai multă încredere în tine să avansezi în carieră?

Știi că dacă îți atingi propriile obiective cu privire la sănătatea ta ți le poți atinge și pe cele din alte domenii de activitate din viața ta și vei avea mai multă energie să faci mai mulți bani?

Înțelegi că a slăbi depinde de tine să îți instalezi acele obiceiuri care să te conducă către obiectivele pe care ți le-ai propus?

Știai că o persoană care știe să-și prioritizeze acțiunile zilnice știe cum să facă mai mulți bani?

Noi îți arătăm cum reușești să devii o persoană FIT, mai puternică și să îți dublezi veniturile prin deciziile și informațiile pe care le aplici zi de zi ca să-ți atingi obiectivele.

 

Când ajungi să produci o schimbare care să-ți dea acel boost de energie zilnic că meriți să fii fericită, sănătoasă și să ai mai mulți bani atunci lucrurile se schimbă.

 

Devii un model ușor de urmat care te împinge pe tine să evoluezi chiar dacă nu ești obișnuită să ieși din zona ta de confort.

Te învățăm cum să faci asta 100% online pentru a economisi timp și energie, fără să te deplasezi la sală, fără să iei legătura cu alți terapeuți, fără să investești în ceva care nu știi cum va funcționa.

Când nu ai mai făcut demult sport și vrei să începi este important ca totul să evolueze progresiv cu mici succese care să depindă de tine.

Exista o greșeală pe care am întâlnit-o frecvent, aceea că oamenii încep în forță crezând că mută munții din loc și renunță rapid când observă că muntele nu se mișcă.

Este inteligent la început să nu încerci să schimbi totul din prima, chiar dacă ai mai încercat diverse diete sau ai mai făcut sport.

Este inteligent să înțelegi despre tine că nu te poți compara cu nimeni și că startul este diferit pentru toată lumea și de fiecare dată.

Este inteligent să accepți că nu poți slăbi dacă nu acorzi timp, energie și implicare.

Persoanele pe care le admiri și după care te ghidezi au început să aibă rezultate numai după ce s-au implicat ele mai mult și au fost perseverente.

Este de recomandat să ai mici succese la început, dar să accepți și zilele când ești provocată.

Când începi vei simți cum subconștientul tău o să-ți ofere motive să renunți, uneori chiar o să crezi că este prea mult pentru tine.

Este bine să îți antrenezi subconștientul să vrea mai mult ca să poți să lucrezi în echipă cu el. Așa îți poți ține în control reacțiile pe care le are și poți decide mult mai ușor traseul pe care l-ai ales.

După ce slăbești primele kilograme, prinzi curaj și te bucuri, apoi apar primele provocări, fie sărbătorești și avansezi, fie ești nemulțumită de tine că este prea puțin și te demoralizezi.

După ce treci de etapa aceasta începi să preiei controlul și asupra deciziilor din viața ta care te ajută să vezi și să gândești diferit numai dacă abordezi și partea de mindset.

După ce trece o perioadă vei simți cum poți începe să te îndrepți către obiectivele setate.

Atenție! Vezi schimbări majore la tine în momentul în care mindset-ul tău începe să se schimbe, pentru că până atunci va apărea ideea de confirmare din exterior.

 

Pulling Rope
Workout at Home

Îți dau și alte exemple ca să înțelegi diferit:

✅ Ai mai multă energie

✅ Te simți motivată după fiecare antrenament

✅ Te analizezi pe tine și îți dai seama că ești mai pozitivă

✅ Eviți să mai accepți lenea în viața ta

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că vrei să descoperi și o altă modalitate prin care să slăbești, să devii mai încrezătoare în tine și să-ți dublezi veniturile lunare.

Nu pot să-ți spun care este cea mai bună metodă din lume, și nu îmi dau seama dacă o să ți se potrivească ceea ce o să-ți spun.

Însă pentru clienții care au rezonat cu mine și Raluca a fost cea mai bună metodă ca ei să se descopere, să pună accentul pe sănătate și să își dubleze veniturile.

Cu acest proces am ajutat clienți să slăbească între 4 și 12 kilograme și să aibă venituri de la 500 la 10.000 euro, mai mult decât aveau inițial.

Acest lucru l-am făcut cu persoane din România, cu mentalitatea de aici, fiind hotărâți să aducă îmbunătățiri pe plan fizic, mental și emoțional, dar și cu români din străinătate.

Arată și simte-te bine alături de #moveinspirefit (1).png

Este un program unde lucrăm pe productivitate și integrăm cu zona de obiective, punem accentul pe priorități și aducem îmbunătățiri pe zona de mindset.

După o perioadă de timp reușești să vezi diferența dintre cine erai și cine devii pentru că începi să ai claritate și acest lucru te face să nu mai fi o victimă.

Acest proces aduce claritate și te ajută pe tine să slăbești exact numărul de kilograme pe care îl setezi fără să ai îndoieli că poate nu o să reușești. 

Antrenamentele sportive, întâlnirile de nutriție și mindset le poți face oriunde pentru că se desfășoară online, acest lucru îți permite ție să nu fi condiționat de locație.

Ai nevoie de un laptop sau un telefon mobil și o conexiune bună la internet.

Cum ar fi ca în loc să mergi la sală, să te duci la cabinetul nutriționistului, terapeutului sau coach-ului sau să trebuiască să mergi la diverse cursuri de dezvoltare personală, singura ta provocare să fie dacă ai o conexiune bună la internet și suficient spațiu să îți desfășori antrenamentele.

Clienții cu care colaborez au simțit un confort în urma acestui proces, iar provocările lor erau doar cele menționate mai sus, în rest aveau liber să aplice, să își facă temele de grup date și să își creeze activitățile în funcție de programul sportiv.

Trăim timpuri diferite în care nu ne mai îngrijorăm că nu se poate, că e prea departe, că nu am timp suficient.

Există această unealtă numită internet care ne poate lega din orice colț al lumii și poți primi toate informațiile practice și teoretice ca să aplici cum să activezi energia feminină, să îți schimbi relația cu partenerul, să te valorizezi mai mult, să îți decizi viața și să-ți dublezi veniturile.

Vezi tu, acestea sunt singurele tale preocupări și tot ce contează cu adevărat este: cum, când și în cât timp poți pune în practică ca să ai succesul pe care ți-l dorești.

Pe nimeni nu interesează că tu ai nevoie să îți accepți corpul, că ai nevoie de confirmări că ești pe drumul cel bun, că ai un mindset diferit sau că îți asumi propriile obiective pe care le ai.

 

Doar 11,6% dintre românii de peste 15 ani fac săptămânal sport, conform Institutului Naţional de Statistică. 

Când te vei gândi la sănătatea ta dacă timpul tău este ocupat? 

Gândește-te să schimbi sensul derulării acțiunii tale.

Să ai o viață liniștită când ești echilibrată și ai suficientă energie pentru a-ți gestiona timpul ca să faci mai mulți bani ca niciodată.

Ai văzut tu un om care are bani făcuți pe bune să fie stresat, agitat, cu provocări pe zona de sănătate?

Tu nu vrei să ajungi să ai o afacere de succes sau un job bine plătit ca să cheltui banii pe tratamente pentru că te îmbolnăvești.

Acum ai acces la internet care este o resursă infinită de posibilități prin care poți să afli tot ce vrei într-un timp relativ scurt.

Important este să iei informația de care tu ai nevoie ca să o aplici în viața ta.

Deși există multiple resurse sunt unele persoane care nu au rezultatele dorite, în privința kilogramelor lor, a banilor câștigați zilnic sau a stării de fericire.

Pentru că există multe scuze pe care le găsești, cele mai întâlnite sunt acestea:

❌ De când am născut nu mai am timp pentru mine deloc. 

❌ De parcă înainte exista timp pentru dezvoltarea personală, însă acum a apărut un motiv că ai un copil pe care îl scoți în față și este suficient de vizibil.

❌ Le este frică să includă obiceiuri alimentare sănătoasă pentru că prietenii și familia fac glume pe seama lor.

❌ Nu cred despre ele că pot să câștige mai mulți bani pentru că așa au fost crescuți să se mulțumească cu puțin.

❌ Spun despre ei că mai bine rămân săraci lipiți decât să aibă bani și să rămână fără prieteni sau nefericiți.

❌ Le este străin să intre în necunoscut și să facă mereu și mereu lucruri și activități noi care să îi ajute să evolueze pe toate planurile.

Atunci când există ceva concret pe care îl poți aplica zilnic, evoluția o vezi.

Iar atunci când tu nu mai vezi că ai slăbit sau ai schimbat ceva în mindsetul tău, vine echipa care te felicită că ai reușit.

Sunt mai multe modalități de programe de slăbit sau de cum să-ți dublezi veniturile.

Uite la ce mă refer:

✅ Poți ține diverse diete - rina, daneză, dukan, disociată, indiană, ketogenică, montignac, japoneză, fulger sau altele

✅ Poți să-ți faci tu un program în funcție de nevoile tale

✅ Poți urmări diverși antreprenori și să iei materialele gratuite și să aplici

✅ Poți să rogi un prieten care are mai mulți bani să-ți explice cum a reușit el

✅ Poți să apelezi la diverși coachi care să te ajute pe zona de mindset

În programul pe care îl avem am inclus un proces care să cuprindă tot ce ai nevoie ca să reușești. Am lucrat la el pentru a aduce rezultatele în rândul celor care se blocau la un moment dat.

Amândoi am dezvoltat o pasiune în a ne EDUCA, dezvolta și a avea un stil de viață echilibrat. 

Raluca este pasionată și studiază nutriția, business, feminitate și dezvoltarea personală, iar eu, zona de sport, business, mindset și dezvoltare personală.

Am dat întotdeauna mai departe celor care erau curioși să afle din informațiile noastre. Deși am studiat cele mai eficiente cursuri suntem conștienți că mereu avem nevoie să umplem golurile care să ne ajute să creștem ca oameni și ca profesioniști.

Raluca pune accentul pe mindset, nutriție emoțională și zona de feminitate. A creat unul dintre cele mai eficiente cursuri pentru antreprenori și angajați, pe cea mai cunoscută platformă din România, Upriserz, platformă creată de Lorand Soares Szaz.

Cursul se numește „10 obiceiuri simple pentru un stil de viață mai sănătos oricât de ocupat ai fi.”

Iar eu pun accentul pe zona de sport, mindset și bussines. 

Am creat pe platforma Upriserz un curs pentru persoanele care lucrează la birou care se numește „Cum să te menții în formă la birou fără să simți stresul și oboseala”. 

Am ținut clase de grup și evenimente în offline, dar odată cu pandemia am decis să ajungem la toate persoanele la care nu am avut accesul, prin mediul online.

 

Am căutat cele mai bune metode ca persoanele cu care colaborăm să obțină rezultate deși am avut provocarea și mentalitatea că e mai bine te vezi cu clientul fizic. La noi a funcționat bine și ne-am conectat chiar util cu persoanele cu care am colaborat.

Am conștientizat că online-ul poate crea rezultate și putem atrage acei oameni care doresc să obțină rezultate și să fie responsabile.

Ne-am pus pe studiat mai profund și am văzut că România avea provocări pe zona de sănătate, mindset și zona de productivitate.

Am descoperit că românii sunt printre cetățenii europeni care trăiesc cel mai puțin. Acest lucru ne-a îngrijorat pentru că am crezut că șansele noastre sunt prea mici.

România se află în grupul ţărilor cu cele mai mici valori din UE în ceea ce priveşte speranţa de viaţă la naştere - 75,9 ani. Nivelul mediu al speranţei de viaţă din ţările Uniunii  este de 78,2 ani. (sursa INS).

În alte țări din Europa putem observa că interesul pentru dezvoltarea personală, grija față de sănătate și dorința de creștere a veniturilor este ridicată.


Practic având un echilibru aici poți decide diferit pentru viața ta, familia ta și viitorul tău.

Ne comparăm des cu alții și visăm că poate vom avea corpul pe care îl vedem pe Instagram sau mașina scumpă de pe TikTok, dar ne dăm seama că avem multe convingeri care nu ne lasă să trecem de anumite praguri.

Ne dăm seama că muncim pe brânci pentru puținii bani de la final de lună.

Frustrările zilnice și gradul de stres te fac să fi mai mult răcită, să simți că nu te respectă nimeni, că nu ai nimic interesant de zis. Te trezești țipând la oamenii pe care îi iubești și atragi situații tot mai conflictuale care te determină să mănânci fugitiv orice doar să scapi.

Așa poate să înceapă și pentru tine.

Numai că ai nevoie de un mentor care să te ghideze către obiectivele pe care ți le stabilești pentru că dacă ești obișnuit să amâni este provocator să te menții pe un fir progresiv.

Însă când te decizi să nu mai ai conflicte cu mama ta, să cunoști cine ești pentru a știi cum să te poziționezi în societate, să eviți orice frică că nu vei reuși să slăbești, se schimbă și mindsetul cu privire la acțiunile zilnice.

Tu nu o să-ți mai dorești să arăți doar bine, o să vrei să-ți schimbi percepția cu privire la cine ești tu și cine vrei să devii.

 

Adică o să vrei să ieși din zona ta de confort și vei vedea că dacă reușești să slăbești devii mai puternică să te provoci în continuare și pe zona financiară.

Mentalitatea unui om sărac este să se mulțumească cu puțin, iar tu o să eviți pe cât posibil această direcție și vei decide că este momentul să scoți din tine cea mai bună variantă a ta.

Astfel, tu nu mai trebuie să crezi că nu se poate. Trebuie doar să pornești într-o nouă călătorie care să te facă pe tine să fi fericită.

Rezultatele vin, ai nevoie de timp, răbdare și acțiune zilnică.

De ce crezi că este așa important ca primul pas înainte să vrei să slăbești este să începi cu mindset-ul tău?

Pentru că este primul pas care te ajută să te menții pe termen lung fără să te mai simți vinovată că tu nu poți.

Suntem întrebați dacă este greu să ai rezultate, dacă o persoană care începe acest proces muncește mult ca să slăbească și să își dubleze veniturile. 

Răspunsul este că totul depinde și de obiceiurile pe care le are în prezent.

Astfel am reușit să luăm toate provocările pe care clienții le-au avut la început până să aibă rezultate și am ales să creăm un proces eficient care să îl implice pe client să obțină succesul pe care și-l dorește.

Noi am creat un proces online, educațional, practic și teoretic prin care să se poată obține rezultatul.

Prin programul nostru nu mai ai nevoie: 

❌ Antrenor personal, terapeut, alte cursuri de dezvoltare personală 

❌ Să crezi despre tine că tu nu poți să slăbești

❌ Să te mulțumești cu gândul că așa meriți să nu ai suficienți bani

❌ Să încerci programe fără să știi care sunt rezultatele

❌ Să crezi că poți să ai rezultate fără obiective 

❌ Să dai vina pe tine pentru nereușitele tale

Atunci când scapi de toată această presiune că trebuie să le ai pe toate, poți să te simți o femeie liberă să acționezi liniștit.

 

Practic, kilogramele pe care le elimini se datorează deciziilor tale de a acționa fără stres și cu gândul că lucrurile se obțin prin mici acțiuni zilnic.

Comparativ cu alte programe care te condiționează și îți oferă o presiune canalizată pe un număr cât mai mic de zile, prin procesul acesta înțelegi că ai nevoie de timp și menținere ca să poți transforma totul într-un obicei.

Singurul lucru care contează este să faci pas cu pas și în final să simți că ai reușit.

În cei 16 ani de experiență pe zona de sport și mindset am reușit să îi conduc pe oameni într-un proces de durată pentru toată viața prin educație și cunoașterea succesului prin acțiune.

Asta vreau să îți arătăm și ție în acest proces.

Cum poți începe să slăbești.

Cum îți poți dubla veniturile.

Cum poți să-ți schimbi mindsetul.

Vei învăța cum să te menții când începi să faci sport.

Iar pe parcurs vei înțelege ce legătură există între sănătate și partea financiară.

 

Gândește-te că poți să ai rezultate fără alte investiții în terapeut, nutriționist, coach dezvoltare personală, educație financiară, etc.

Este nevoie să știi ce vrei ca să poți acționa și da, dacă ești hotărâtă poți genera rezultate imediat.

Riscul la care te supui este zero pentru că de tine depinde câte kilograme slăbești pentru că tu depui munca, fiind ghidată de către noi.

 

Nu îți vorbesc despre chestiuni simple.

Este o activitate care necesită energia, efortul și implicarea ta 100%.

Un corp FIT fără sport și nutriție, mai mulți bani fără educație financiară sau un mindset schimbat cu zero efort nu prea există. Sunt doar promisiuni care te dezamăgesc în final, dar pe care le întâlnești frecvent atunci când vrei ceva rapid și fără prea mare efort.

Procesul nostru este mult mai ușor, dar uneori te poate scoate suficient de mult din zona de confort.

Suntem o echipa sinceră și vreau să-ți spun din prima că ai nevoie de cel puțin 1-2 ore pe zi, o oră pentru zona de sport, și o oră pentru zona de mindset.

 

Beneficiile pe care tu le poți avea sunt:

✅ Îți creezi obiective concrete

✅ Ajungi să ai energie ca la 20 de ani

✅ Scapi de stres

✅ Acționezi după un plan

✅ Slăbești și își schimbi stilul de viață

✅ Îți dublezi veniturile

✅ Scapi de vinovăție

✅ Ai mai multă încredere în fiecare decizie

✅ Scapi de haosul din gândurile tale

✅ Ești onestă cu tine 

✅ Îți descoperi cel puțin o pasiune nouă

Pentru mine și Raluca a fost exact ce aveam nevoie ca să ne creăm un stil de viață bazat pe obiectivele noastre și pe ce ne dorim să obținem.

Noi nu avem de unde să știm ce te motivează pe tine.

 

La fel ca orice persoană pe care am întâlnit-o ești diferită, dar noi ne gândim că poate tu îți dorești:

✅ Să-ți creionezi viața diferit

✅ Să faci sport constant și să mănânci sănătos

✅ Să dormi liniștită să elimini momentele de panică

✅ Să ai o relație diferită cu partenerul tău

✅ Să ai banii suficienți să investești în tine și în plăcerile tale

✅ Să fii plătită pentru valoarea pe care tu o aduci

✅ Să ai mai multă încredere în tine.

Noi oferim un program prin care să reușești în 4 luni de zile să fii o altă persoană care a reușit să nu mai depindă de nimeni. Pentru că în această perioadă totul depinde de acțiunile tale zilnice pe care le faci alături de noi.

Acum vreau să-ți spun de ce ai tu nevoie ca să reușești

💕 Să știi câte kilograme vrei să slăbești și să fii dispusă să acționezi

💕 Să îți dorești să scapi de mindsetul de acum și să devii o femeie independentă 

💕 Să vrei să-ți dublezi veniturile

💕 Să îți asumi că ești 100% implicată

💕 Să oferi 1-2 ore din timpul tău pentru a face sport și a învăța cum să acționezi pe zona de mindset

💕 Să fii dispusă să pui întrebări, să ieși din zona ta de confort și să îți asumi succesul.

Diapozitiv3.JPG
Diapozitiv4.JPG

Dacă ai citit până aici, înseamnă că ești curioasă să vezi ce îți oferim.

Apple
Design fără titlu (2).png
Design fără titlu (3).png
Design fără titlu (4).png

Nutriționist

Antrenori de sport

5 luni de curs

Teme și verificarea progresului

Design fără titlu (7).png
Design fără titlu (6).png

Lecții de studiu

Acces în comunitate

Design fără titlu (5).png
Design fără titlu (8).png

Informații complete  minte-trup-suflet

O nouă TU!

Mai puține kilograme - perfecțiunea unei vieți echilibrate în 2022

De ce pentru o femeie care își dorește să aibă succes în ziua de azi, parcursul îi este dat de o viață echilibrată?

Un proces de genul acesta este perfect pentru a reuși să ai:

✅ Timp pentru tine

✅ Obiective pentru a cunoaște traseul tău

✅ Bani pentru a putea să îți creezi o viață diferită

✅ Mai puține kilograme și mai multă încredere în tine

Hai să le luăm pe rând

 1. Ai timp pentru tine
   

O nouă metodă de a avea rezultate este să îți dedici timp pentru că vei putea să fii suficient de prezentă în activitățile tale pentru a vedea și a simți ce vrei să elimini pentru o viață mai sănătoasă.

La fiecare întâlnire pe care o ai poți acumula mai multă experiență în a pune accentul pe nevoile tale.

Și pentru că totul se învață reușești să aduci rezultatul dorit în viața ta.

Și asta poate însemna că nu este nevoie să disperi că poate tu nu poți pentru că ai tot suportul necesar să ai rezultate.

Am avut o clientă care odată ce a înțeles procesul, a simțit că a slăbit fără să facă eforturi drastice.

Primul pas este să ai un moment cu tine în care să descoperi adevăratele motive pentru care tu nu poți să slăbești și nu ai suficient de multă încredere în tine. Abia apoi vezi de unde pleci.

Creează-ți un set de întrebări prin care tu să ai obiectivele concrete să începi.

Câți nu au încercat să slăbească, dar aceia care au reușit au avut obiective concrete și s-au ținut de ele.

În timpul celor două ore petrecute cu tine, tu faci 50 minute sport și restul timpului lucrezi la zona de mindset.

Dacă ar fi să compar cu alte programe, acesta este eficient pentru că te ia dintr-un punct și te duce la finalizare, odată ce tu ești implicată rezultatele apar imediat.

2. Ai obiective pentru a cunoaște traseul tău

Cel mai important moment este când cunoști traseul și te îndrepți spre rezultat.

Am testat. Dacă o persoană vine doar la zona de sport și aplică mindset-ul pe care-l abordăm acolo, progresul vine.

Pentru că timpul este tot mai limitat există și multă neîncredere în propriile rezultate, pentru că încrederea se câștigă prin progres și dacă el nu există, apare îndoială.

În plus, există oameni care au tot apelat la diete și au fost dezamăgiți iar acum parcă nu mai au chef să mai testeze ceva în care ei decid 100% succesul.

Tu ca femeie, mămică, angajată, antreprenoare, prietenă, soră ai acumulat un grad de îndoială ridicat legat de posibilitatea ta de a avea timp.

Dar acest proces te aduce în realitatea acelei femei care vrea să aibă suficientă energie ca să își crească veniturile pentru că responsabilitatea ei se schimbă.


Ea vrea să devină independentă.

Atunci când nu ai timp să-ți faci temele sau să participi la întâlnirile săptămânale primești de la noi înregistrarea și sprijinul nostru.

Este greu să nu reușești pentru că este prea frumos când simți zilnic femeia minunată care o să devii.

3. Bani pentru a putea să îți creezi o viață diferită

Unul dintre stâlpii de bază pentru cine vrei tu să devii este partea financiară.

În ziua de azi este un lux să ai bani, dar greu să obții rezultate concrete.

Deși avem la dispoziție unelte de bază pentru a genera profituri substanțiale ne este frică să nu greșim, suntem obișnuiți cu un confort limitat și în final ne mulțumim să ne uităm la alții cum reușesc.

Prin acest proces te învățăm și pe tine cum să reușești.

Lucrăm pe zona de convingeri unde reușim să combatem orice situație în care să crezi că este ceva greu să ai bani.

4. Mai puține kilograme și mai multă încredere în tine

Modalitatea aceasta de a reuși să te mobilizezi să slăbești un număr de kilograme îți crește încrederea în tine.

Poți acționa în direcția pe care tu o ai notată într-un carnețel unde săptămânal poți măsura dacă ești pe drumul cel bun.

Imaginează-ți cum o să arate viața ta când slăbești și își dublezi veniturile.

Diapozitiv12.JPG
Diapozitiv13.JPG

Metoda MoveInspireFIT este compusă din 5 etape strategice. Dacă le aplici, ajungi să ai rezultate mai vizibile decât clasică dietă de care abia aștepți să scapi.

Diapozitiv15.JPG

1. Identificarea obiectivului și a motivației

2. Construirea primelor obiceiuri sănătoase

3. Amplificarea obiceiurilor sănătoase

4. Umplerea golurilor interioare

5. Lansarea propriei persoane

1. Identificarea obiectivului și a motivației

Dorința de a slăbi apare destul de repede.

 

E suficient doar să treci printr-o situație din cele expuse și gata, ai luat decizia de a acționa.

✅ Să dai scroll pe rețelele sociale, să vezi o tipă care arată bine și să vrei și tu;

✅ Să obosești pe scările de la birou și să-ți spui: gata, e nevoie să mă apuc de sport.

✅ Să vrei să mergi la un eveniment și când îmbraci câteva rochii conștientizezi că nu-ți mai place nimic la corpul tău;

✅ Să ai o prezentare la muncă și să îți dai seama că nu mai ești confortabilă cu corpul tău, cu a sta pe tocuri câteva ore sau cu faptul că obosești și în timp ce doar vorbești;

✅ Să afli despre o persoană apropiată că are provocări mai grave de sănătate și instant te apucă frica și vrei să nu ajungi în acea situație;

✅ Să fii în dormitor cu partenerul tău și lumina...cât de insuportabilă e, nu te lasă deloc să te relaxezi când te privești dezbrăcată.

 

Acestea sunt doar câteva situații care te pot face pe tine să spui GATA, mă apuc de treabă.

Dar, vezi tu... până să te și apuci trece ceva timp.

 

Tocmai când vrei să începi te uiți pe calendar și vezi că în weekend ai un eveniment, săptămâna aceasta ai vreo 4 zile aglomerate și nu ai timp de nimic.

 

Ai căutat câteva servicii de slăbit, dar e nevoie de mai multă analiză și o lași pe mai târziu pentru că acum nu ai timp (a se înțelege amânare).

 

Și uite așa, creierul dragul de el, alege ce este urgent și nu ce este important pentru tine.

E important pentru tine să slăbești, dar este mai urgent să mănânci o masă delicioasă cu prietenii în oraș.

 

Și cei mai mulți oameni aici se blochează.

 

Dacă nu ai un DE CE foarte bine stabilit, te trezești că soțul are ceva provocări și tu vrei să-l ajuți și nu mai ai timp de gătit.

Copilul a răcit și nu mai ai chef de gătit și mâncat sănătos.

La muncă sunt ceva situații inconfortabile și rămâi peste program. Mănânci ce apuci și vezi tu ce faci de mâine.

 

Îți sună cunoscut acest scenariu? Dacă ai trecut măcar o dată printr-o astfel de experiență, te înțeleg perfect. Se întâmplă asta pentru că nu știi cu adevărat de ce vrei să obții ceea ce vrei.

 

Stai puțin, știu că știi că vrei să slăbești. Dar nu mă refer la asta. Vreau să slăbesc nu este suficient de puternic pentru creierul tău ca să și poți acționa pe termen lung.

 

Ce poți să faci să afli câteva detalii despre DE CE-ul tău?

 

Întreabă-te următoarele aspecte:

1. Ce o să obțin atunci când slăbesc? (Ex: o să pot purta tocuri, o să pot fi productivă, am mai multă energie, am mai multă încredere în mine, etc.)

2. De ce îmi doresc să slăbesc? (ex: Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot sta cu familia, îmi doresc o calitate a vieții ridicată, etc)

3. Ce se întâmplă dacă nici de data aceasta nu reușesc? (Ex: o să simt că nu o să reușesc niciodată, îmi pierd încrederea în mine, o să rămân blocată, etc.)

 

Cum e până aici? Devine mai clar acest pas pentru tine. Nu este important doar să accesezi un program, ci să te asiguri că știi concret de ce vrei asta.

Și în prima parte a programului #moveinspirefit asta vom face. Avem exerciții concrete de identificare a motivației și de păstrare constantă a acesteia la cote maxime.

 

2. Construirea treptată a primelor obiceiuri sănătoase

Mai citește o dată. Construirea treptată a primelor obiceiuri sănătoase.

 

Treptat este cuvântul de bază a acestui program.

De foarte multe ori când începi un program de slăbit, primești un meniu, primești recomandări despre ce să mănânci, cum să mesteci, câtă apă să consumi, cât să dormi, ce suplimente să administrezi, etc.

Și aceste metode funcționează, absolut toate. Pe termen scurt...

 

De ce? Pentru că tu nu ai creat un obicei din a avea un stil de viața sănătos.

 

Gândește-te când ți-ai promis ultima dacă că o să dormi mai devreme?

 

Și ți-a reușit câteva zile, dar după...renunțai complet la idee.

 

Sau amintește-ți când ai ieșit la alergat și de atunci ți-ai promis că o să alergi zilnic măcar 10 minute și de atunci...a trecut ceva timp.

Orice acțiune are nevoie de timp pentru a se transforma în obicei pe termen lung.

Asta dacă vrei să slăbești și să nu mai ai vreodată provocări cu greutatea. Asta dacă vrei să-ți transformi complet corpul și

sănătatea, fără să mai ai nevoie vreodată de

nutriționiști sau diete.

 

Studii de la University College London au

arătat că e nevoie de minim 21 de zile pentru

a crea un obicei, ulterior au publicat un studiu

că am avea nevoie de 66 de zile pentru a deveni

un automatism, iar cel mai recent studiu arată că ai

nevoie de 18-254 zile, în funcție de capacitatea ta personală de a te adapta la obiceiuri.

 

Iar acum te întreb pe tine, dacă tu dintr-o dată renunți la alimentația ta curentă, aduci alimente noi, schimbi mic-dejun, prânz, cină și gustări, schimbi modul în care bei apă, modul în care mesteci, modul în care trăiești, toate acestea dintr-o dată, spune-mi, cât crezi că o să te țină?

 

Metoda #moveinspirefit se bazează pe implementarea treptată a obiceiurilor. Îți dăm timp pentru fiecare nou obicei

și suntem alături de tine, să te ghidăm, pas cu pas.

 

Ai nevoie de certitudinea rezultatului, ai nevoie

de ceva diferit. Suntem prea înțelepți să mai

alegem orice informație de pe net. Ai nevoie

de rezultate, ai nevoie de ceva personalizat pe

termen lung, perfect adaptat pentru tine, nevoile

tale, familia ta, cariera ta, timpul tău, etc.

Smiling Beauty
Woman at Work

3. Amplificarea obiceiurilor sănătoase

 

Una dintre cele mai tari chestii din program este că lucrăm pe partea de mindset.

Acest lucru te ajută să te înțelegi mai bine și să știi foarte detaliat ce rezultate vrei să ai.

 

Obiceiul sănătos este sănătos în totalitate dacă este adaptat pe nevoia ta.

 • Dacă tu vrei să lucrezi specific pe zona de coapse, e necesar să pui focus acolo. 

 • Dacă tu lucrezi la birou, e nevoie să găsești exerciții pe care le poți face chiar la birou.

 • Dacă tu ești vegetarian, e nevoie să știi concret ce să mănânci pentru situația ta.

 

Când implementezi primele obiceiuri sănătoase și devin o obișnuință pentru tine, de cele mai multe ori vezi rezultate rapid.

Și după ce ai văzut rezultate, se întâmplă ceva. Parcă motivația de la început dispare.

Spre exemplu, ți-ai propus să slăbești 5 kg și ai slăbit 4 kg din prima lună. După acest rezultat, în a doua lună motivația ta nu mai este la fel de mare ca în prima lună.

Când ți-ai propus să stai 3 minute în plank, secreți în corpul tău hormoni care să te ajute.

 

După ce ai stat 3 minute, satisfacția personală și secreția de hormoni scad și ai nevoie de încă un nou obiectiv.

 

Pentru asta ai nevoie să amplifici obiceiurile pe care tu le ai deja. Ai nevoie de o nouă provocare. De o nouă motivație.

 

În acest program primești task-uri cronologice care te ajută pe tine să rămâi motivat constant, iar atunci când nu mai ești motivat, să ai siguranța faptului că cineva este alături de tine.

Oricând.

4. Umplerea golurilor interioare

 

Acesta este aspectul pe care peste 90% din oamenii care au venit înspre noi l-au ignorat.

O frază celebră spune așa „Kilogramele se dau jos prima dată de pe suflet și apoi de pe corp”.

Ce părere ai despre asta?

Sunt nenumărate studii bazate pe medici, psihoterapeuți sau oameni de știință care au dovedit că există o legătură clară între emoțiile noastre și forma corpului, dar și între emoții și poftele alimentare.

Spre exemplu, Lise Bourbeau a dovedit

că există 5 forme de corp cu răni predominate

din copilărie.

De ce nu toate femeile au șoldurile mari? De ce

nu toate femeile sunt voluminoase doar în partea superioară a corpului?

Toate aceste emoții și răni pe care le-am trăit de-a lungul vieții ne arată că avem un anumit blocaj pe care nici în acest moment nu l-am vindecat.

 

Poți ține oricât de multe diete dorești, poți avea rezultate WOW, dar dacă în mintea ta mereu răsună ideea „Nu mai mânca că te faci cât casă”, de fiecare dată când vei mânca, te vei simți vinovată.

 

Sau dacă tu ai ajuns la forma ideală, vei reveni

imediat la kilogramele inițiale deoarece în

mintea ta mereu sună „oamenii slabi sunt

bolnavi” și vei atrage o mulțime de situații în care

să nu te mai simți bine când mănânci sănătos și să

vrei să revii la kilogramele inițiale pentru că tu știi…oamenii slabi sunt bolnavi.


 

Plus Size Model
Woman in Bodysuit

Gândește-te puțin la acest aspect.

 

Și acum hai să mergem mai departe.

 

Există cel puțin o poftă predominantă pentru orice stare, orice emoție.

 

Spre exemplu, ești foarte fericită, vrei să mănânci ciocolată. Ești foarte tristă, vrei un pahar de vin.


Exercițiu de conștientizare:

Ia-ți telefonul și notează-ți în Notes cinci momente pe care ți le amintești ca și stare și lângă notează alimentul poftit.

 

Spre exemplu:

Vin de la muncă - am poftă de o prăjitură

După o zi full- am poftă de vin 

La muncă - vreau ceva dulce 

Când sunt cu familia - am poftă de carne

Când conduc - aș mânca lactate

 

Devine mai clar pentru tine? Orice stare și emoție trezește în tine o nevoie acută de a mânca ceva, iar în modulul nr.4 ne vom duce cu atenția către interiorul tău.

 

Ce facem concret în modulul nr.4?

 • Exerciții de identificare a blocajelor;

 • Exerciții de identificare a poftelor;

 • Exerciții de cunoaștere.


 

Odată identificate aceste blocaje, vom învăța și despre Legile Universului și despre obiceiurile oamenilor bogați și sănătoși. 

 

În acest capitol, vom merge cu atenția spre zona financiară mai mult decât în primele module.

Primești informații teoretice și practice despre cum să te eliberezi de blocajele care te țin în loc financiar și nu poți merge către nivelul următor.

5. Lansarea propriei persoane

 

A venit pasul cel mare, cel mai important și anume de acceptare a ta ca ființă a ceea ce ai devenit.

 

În acest modul toată atenția noastră merge spre a-ți arăta concret tot ce poți face pentru:

 • A te vindeca rapid de orice stare care nu-ți place;

 • A vindeca rănile din copilărie;

 • A accepta faptul că și TU poți fii sexi;

 • A știi concret cum să scapi pentru totdeauna de poftele incontrolabile;

 • A te ajuta să aplici cu succes Legile Universului;

 • A implementa cât mai multe din obiceiurile oamenilor de succes.

 

Este pasul cel mare, iar femeile care ajung aici, sunt uimite, dar în sens pozitiv.

Încep să apară coincidențe, apar proiecte „din senin”, apar oameni valoroși în viața lor.

 

Tu, femeia care ajungi aici, te bucuri de succesul tău personal, cu adevărat.

Reușești să te privești în oglindă și să spui WOW.

Reușești să te bucuri de toate aprecierile oamenilor din jurul tău.

 

În această etapă ești împăcată și mulțumită, tu cu tine, tu cu mintea și inima ta, cu când ești cu tine în oglindă.

 

Aici confirmi cea mai mare încredere în tine, aici oamenii te apreciază la adevărata ta valoare.

Și știi ce este cel mai frumos? 

Când ajungi aici nu mai ai nevoie de confirmarea lor. Tu deja știi că ești completă, întreagă și perfectă.

 

Și știi care este secretul în acest modul? Felul în care atragi totul rapid și fără efort în viața ta.

Aceasta este feminitatea.

 

Abordăm capitolul feminitate și punem în practică cele mai eficiente tehnici de amplificare a energiei feminine pentru atragerea dragostei, abundenței și sănătății.

 

Feminitatea este o stare de spirit, o energie, mai mult decât coafură, manichiură sau haine.

În modulul acesta ne bucurăm din plin de această stare.

O identificăm și o integrăm în viața noastră.

Noi te putem ajuta să implementezi acest proces de cinci pași și să pornești cu dreptul în lansarea propriei tale persoane mai sănătoase și cu mai mulți bani.

Pentru a-ți da seama dacă acest model de acțiune este potrivit pentru tine rezervă-ți locul la o convorbire video pe ZOOM în care reprezentantul nostru îți va da toate detaliile pe care ai nevoie să le știi.

P1022683-2_edited.png
P1022782 (1)_edited.png
Captură de ecran 2022-04-29 214910.png
WhatsApp Image 2022-04-29 at 21.55.05.jpeg
WhatsApp Image 2021-02-19 at 12.38.31.jpeg

Cine suntem noi?

În primul rând, noi putem fi pentru tine viitori mentori care să te ajute să reușești în acest proces!

Am încercat multe strategii de a arăta bine, până am ajuns să fac ceea ce fac astăzi.

 

Printre ele se numără: alergat, mers la sală, ținut diverse diete, practicat dans și diverse idei mărunte.

Momentul zero, cel de „aha”  a fost când am integral în mintea mea faptul că noi suntem un întreg și că nimic nu o să funcționeze dacă o să acționez doar pentru corpul meu, uitând complet să iau în considerare mintea și sufletul meu.

 

Când am descoperit asta, s-a trezit în mine o dorință puternică de a ajuta și alte femei să vadă acest aspect.

 

Atunci am creat pentru MoveInspireFIT un concept unic în România, care la ora actuală a adus rezultate transformaționale pentru 100% din clienții implicați activ.

Suntem echipa care te poate propulsa cel mai bine către o nouă TU, cu kilogramele dorite și cu o dublare a veniturilor tale.

 

✅ Sunt nutriționist, specializat și pe terapie alternativă și totodată sunt instructor de fitness-aerobic

✅ Sunt antreprenor în afacerea MoveInspireFIT și sunt speaker influent în comunități specifice de feminitate și mindset: Upriserz, ViataVerdeViu, Antreprenoare, MIB Internațional, De meserie, femeie, etc.

✅ Lucreaz cu cei mai buni mentori din România pe zona de neuroștiițe, mindset, feminitate și business.

✅ Am creat unicul program din lume pentru celulită și piele lăsată, unicul program din lume de nutriție care abordează și zona de crearea unor noi obiceiuri, mindset și feminitate.

✅Am realizat cea mai completă structură de antrenamente live, direct prin Zoom pentru a fi în contact cu instructorul.

 

✅ Am coordonat unul dintre cele mai eficiente progr