top of page

Stingi lumina întotdeauna când faci dragoste?

Jumătatea din populația Americii urmează o dietă, ceea ce arată că preocuparea este de a avea un corp armonios. Dar oare motivul pentru care femeile slăbesc este și pentru că vor să arate bine în dormitor?


A fii FIT este o parte a unui stil de viață sănătos. Dacă te menții sănătos poți ocoli anumite boli pe care le atragi în urma neglijării corpului tău.


În America este un procent interesant, 66,9% dintre femei sunt supraponderale sau obeze, iar 66% țin o dietă.


Care este surpriza, toata lumea vrea să slăbească, dar nu foarte multe reușesc.

Dacă nu există o motivare puternică, un DE CE pentru care să se merită să ții o dietă minune care să îți dea ție un aspect plăcut în exterior, crezi că vei avea rezultate?

De multe ori le spun clienților că a arăta bine în exterior reflectă partea ta interioară, părerea ta despre tine, viața ta, gândurile tale și fiecare acțiune pe care o întreprinzi în favoarea sau un defavoarea ta.


Așa se întâmplă și când ești în dormitor cu partenerul și îți ascunzi feminitatea pentru că îți este frică să nu fii judecată de aspectul fizic. Există întotdeauna și excepții de la regulă dar eu pun focus pe acele femei care cred despre ele că nu merită să stea cu lumina aprinsă din diverse motive ce țin de aspectul lor fizic.


Spuneam într-o postare că sunt persoane care acceptă ca partenerul să aibă anumite kilograme în plus, dar totuși eu am o speranță, că poate tu vei face anumite schimbări ca să îl suprinzi și să se reîndrăgostează de tine.


Observi că mereu există ceva de care să te ferești, care să te determine să nu fii tu 100%?


Așa că vreau să te gândești, CUM AR FI, dacă nu ai mai stinge lumina când faci dragoste cu partenerul tău pentru că nu îți place cum arăți?


Hai să vezi de ce a fii FIT, este mai mult decât a slăbi și a arăta bine


Atunci când ești mulțumită de corpul tău ai altă relație cu partenerul tău, poți fi mai feminină și ai mai multă încredere în tine să dai drumul la anumite fantezii pe care le ai.

În schimb cu câteva kilograme în plus îți vin multe gânduri care îți distrug orice șansă de a crea cea mai tare seara alături de el.


Acum depinde ce alegi, dai vina pe copii sau vârsta să nu mai ai nici o relație cu partenerul tău sau cauți soluții să redescoperi pasiunea care v-a unit?


Uite ce îți propun:


1. Pune accentul pe a face sex


Sexul este bun nu doar pentru a te conecta cu partenerul și a crea o relație armonioasă, dar este bun și pentru sănătatea ta. Arzi multe calorii și ești mult mai fericită.

Așa că dacă nu ești prea pasionată de sport, poți arde suficiente calorii, însă nu ca la un antrenament de 50 minute din comunitatea MoveInspireFIT.


2. Relaxează-te având relații intime cu partenerul tău

Reacțiile pe care tu le ai față de tine se vor schimba și te vei motiva să menții un ritm alături de partenerul tău. Relația cu partenerul se dezvoltă în dormitor, în restul zilei este o rutină pe care v-ați asumat-o când ați intrat în relație.


În 2013, Prof. Antony D. Karelis a făcut un studiu interesant, au studiat exact câte calorii se arde în timpul unui act sexual.


Bărbații ard în medie 101 calorii, iar femeile 69 de calorii atunci când fac sex.

Intensitatea medie este mai mare decât mersul pe jos, dar mai mică decât joggingul, explică prof. Karelis, punându-l ferm în categoria exercițiilor de intensitate moderată.


Dacă ți se parte interesant, atunci apucă-te de treabă!Ți se parte util acest articol pentru tine? Dă un share în cercul tău de prieteni.


Cu drag,


Marian

22 afișări0 comentarii
bottom of page