top of page

Păstrează pentru tine că vrei să slăbești peste 15 kilograme

Ești freelencer și generezi mulți bani din pasiunea ta, dar te simți dezechilibrată pe zona de kilograme, adică ai nevoie să slăbești, dar timpul, stresul, lenea te-au determinat să tot amâni?


Atunci când pornești într-o călătorie, o nouă direcție în ceea ce privește kilogramele tale ar fi util să păstrezi pentru tine ce vrei să faci. Va veni un moment când să îți dorești să vorbești cu un mentor pe zona de slăbit.

Motivele pentru care faci asta este:


  • Părerile negative ale celor din viața ta te pot ține pe loc;

  • Nu trebuie să te lauzi că vrei să slăbești;

  • Nu e deloc bine ca alții să discute despre procesul tău de slăbit;

  • Nu vrei să fii văzută ca o persoană care să discute continuu despre diete, kilograme sau că încerci să le spui și altora să slăbească sau să facă ce faci tu;

  • E bine să ai un secret, îți dă un sentiment plăcut, o anume încredere și înflăcărare că poate o să reușești.


Dacă tu vorbești despre obiectivul tău, se vor găsi oameni în jurul tău care ar face aproape orice să te oprească. La urma urmelor, tu, le spui că vrei altceva de la tine.

Le spui, într-un fel sau altul că nu te mai mulțumește vechea ta persoană și că vrei să o apuci pe un nou drum. Normal că vor fi nemulțumiți. Așa că îți recomand să păstrezi secretul pentru tine. Nu te costă nimic și nu presupune să faci ceva anume.


Să fie micul tău secret. Continuă să vrei mai mult de la tine, să te educi și să pui în practică obiceiurile de care ai nevoie să slăbești peste 15 kilograme.

Vreau să te rog să nu dezvălui cunoscuților tăi totul, oricât de mult ai crede că le-ar fi de ajutor și lor ceea ce faci tu.

Este un lucru interesant, dacă le-ai dezvălui celor cunoscuți că vrei să slăbești, e puțin probabil ca ei să își dorească să aplice odată cu tine ceea ce tu faci zilnic pe zona de sănătate.

Majoritatea oamenilor preferă să se uite pe NETFLIX sau la TV decât să facă ceva pentru a slăbi. Eu mă gândesc la tine când îți spun să păstrezi secretul.

Oamenilor nu le place să le ții predici, să le faci morală, să fie încurajați să se gândească la sănătatea lor sau să li se spună că ceea ce mănâncă nu este sănătos pentru ele.

Să devii o femeie de succes și să slăbești peste 15 kilograme este unul dintre acele lucruri care se fac în secret. Nu pentru că e ceva rău, doar că mai bine să faci pe cont propriu.


Pe tine ce te reține să nu slăbești primele 15 kilograme?


Intră într-o discutție GRATUITĂ cu unul dintre experții noștri.





bottom of page