top of page

Îți vei dori să știi dinainte ce înseamnă să slăbești peste 15 kilograme

Îți vei dori să știi dinainte ce înseamnă să slăbești peste 15 kilograme, cum intenționezi să începi, cât timp crezi că durează


Ai un job sau o afacere care îți generează mulți bani dar tu te simți frustrată de kilogramele pe care le ai?


Da, stabilește-ți obiectivele


Dacă știi de ce vrei să slăbești, acum ai o destinație. Stabilirea obiectivelor înseamnă să ai un program pentru a slăbi cele peste 15 kilograme. Este destul de simplu dacă vrei să reușești.

Dacă vrei să slăbești peste 15 kilograme ar fi util să știi:

  • la ce oră mănânci cele 3 mese

  • la ce oră faci sport

  • ce intenții ai când faci sport

  • cât de mult îți dorești să ieși din zona de confort

  • cum lucrezi pe zona de dezvoltare personală

  • ce vei face când slăbești cele peste 15 kilograme.

Să slăbești este la fel de simplu cum este pentru tine afacerea sau jobul care te pasionează și îți aduce mulți bani. În privința slăbitului este la fel, odată ce știi dinainte ce implică pentru tine să începi un proces, cum ai de când să ajungi la obiectivul stabilit, cât timp îți ia, ce vei fi capabilă să faci mai departe după ce slăbești totul devine un obicei.

Dacă ai definit ce înseamnă pentru tine să slăbești, vezi cât de importante sunt obiectivele? Gândește-te cum ai de gând să slăbești și cât timp îți va lua asta, iar apoi stabilește-ți obiectivul.

Poate fi destul de simplu- “Voi slăbi peste 15 kilograme în 4 luni și după aceea mă înscriu la primul maraton de alergat, pentru că mi-am dorit întotdeauna să fac asta.”

A fost simplu. Sau poate a fost pentru mine simplu pentru că ti-am dat doar un exemplu. Pentru tine poate să fie mai greu pentru că te implici și emoțional în alegerea obiectivului tău, clar, concret, echilibrat.

Dacă te gândeai înainte la un obiectiv poate era mai simplu. Dar dacă doar ți-a trecut prin cap și te-a speriat această idee, pentru că tu consideri că este prea greu, atunci vei face parte din categoria femeilor care au bani, dar caută motive să nu scape de kilogramele deranjante.

Persoanele care slăbesc cu adevărat sunt cele care știu ce, când, cum vor reuși.

Încearcă și tu să faci asta, dacă vrei să slăbești. Nu ai nimic de pierdut.

Stabilește-ți obiectivul acum. Eu te aștept cât este cazul.

Ai finalizat? Cum ai reușit să ajungi la el? Obiectivul tău este realist, corect și se poate realiza?

Dacă îți stabilești să slăbești 30 kilograme în 2 luni dar tu ai testat toate dietele de pe piață și ești încarcată cu multe frustrări, este ușor nerealist, fiindca nu vei reuși, la cel mai mic obstacol cedezi.

Corect înseamnă că ai nevoie să îți înțelegi corpul și subconștientul care te sabotează, iar dacă alegi un obiectiv realizabil și pe care să îl accepți cu ușurință și la care să poți participa necondiționat, zilnic atunci deja ai primul tău succes. Dacă te minți pe tine, acesta este primul eșec.

Ca să fie realizabil obiectivul pe care ți-l propui ai nevoie să îți cunoști limitele și să știi despre tine dacă ești interesată să înțelegi de ce ai ajuns la kilogramele la care ești acum fără să dai vina pe exteriorul tău, copii, lipsă timp, lucrat prea mult la birou. Și ele contează, dar ca să fi echilibrată ai nevoie să te înțelegi emoțional.

Acum te întreb, ești mulțumită de obiectivul tău? Ce mă bucur, dacă nu ești, mai încearcă până reușești să vibrezi de fericire și să fii entuziasmată să începi procesul acum.


Pentru alte întrebări, te poți programa la o ședință de consultanță cu unul dintre specialiști.





bottom of page