top of page

Motivele pentru care vrei să nu slăbești


Poate ți se pare ușor să îți identifici punctele forte, dar ce te faci cu punctele tale slabe, pe care le vezi, le simți, le trăiești zilnic.


Tu șii ce să faci foarte bine și cât de bun poți să fii, însă mereu fugi de ideea de a-ți identifica punctele mai puțin forte.

Poate fi dificilă această decizie de a identifica ce nu este în regulă la tine.

Tu ai și puncte forte, dar și puncte dezavantajoase.


Provocarea este să transformi punctele slabe în avantaje!


Mai jos ai 5 modalități prin care tu să îți transformi slăbiciunile în avantaje pentru a putea să îți crești afacerea, să ai o carieră în plină creștere sau să slăbești cel puțin 12 kilograme.


1. Vezi ce slăbiciuni ai și ce schimbări vrei să aduci


Fii corectă cu tine și vezi ce te ține pe loc și identifică care sunt adevăratele tale provocări.


Fă un plan cu tine și elimină sau redu impactul pe care îl au slăbiciunile asupra corpului tău, a mentalității, și a luării deciziilor tale în toate domeniile de activitate din viața ta.


De exemplu, dacă tu ești o persoană dezorganizată în activitatea ta și greșești mult și ești dezamăgită de tine continuu, ia pas cu pas și creează un sistem pe care să îl urmezi ca să creezi rezultate.

Acest sistem este dat de obiceiurile zilnice care te mobilizează pe tine să fii motivată să bifezi zilnic modalități prin care tu să reușești să aduci schimbările de care ai nevoie.


Elimină orice gând negativ care poate să îți schimbe starea de spirit și protejează aceste obiceiuri care să te ajute să îți creezi viața pe care tu ți-o dorești.

Adu-ți aminte zilnic că ești capabilă să faci schimbările de care ai nevoie și adu zilnic îmbunătățiri în viața ta!


2. Dă-ți seama cum poți transforma slăbiciunile în avantaje


După ce ai identificat ce slăbiciuni ai poți să înțelegi despre tine ce schimbări poți aduce. Nu întotdeauna dacă ție ți s-a spus continuu că nu poți să ai succes, înseamnă că este și adevărat.

Aici poți identifica slăbiciunea că tu ești mult mai atentă la ce spun oamenii decât la cine vrei tu să devii.


Crezi că aceste slăbiciuni te ajută?


Exemplu- Dacă tu nu faci sport 5 zile pe săptămână crezi că te vei îngrășa, dar dacă tu crezi despre tine că dacă faci 3 zile și ai o alimentație organizată te vei tonifia și vei ajunge să ai kilogramele dorite?

Sunt două puncte diferite, iar tu decizi pe care o alegi. Ambele îți oferă rezultate, acum depinde de tine dacă vrei rezultate pe termen lung.


3. Găsește o modalitate să vezi la ce ești tu bun


Atunci când îți știi punctele forte îți poți crește încrederea în tine continuu. Când ai încredere în tine poți identifica ce nu îți place la tine și poți să devii mai organizată.


Exemplu, dacă tu faci sport online și pentru că vine vara spui că mai bine te duci în parc să alergi asta înseamnă că tu găsești o modalitate să îți crești calitațile pe care le ai.

Faci asta aducând valoare și conectându-te cu tine. Pe timp de vară am auzit clienți care mi-au spus că preferă doar să alerge și să nu mai facă sport online.

Este în regulă, dar comunitatea din care tu faci parte ți-a creat anumite avantaje pe care tu vrei să le abandonezi, crezând că cele 50 minute petrecute făcând sport acasă nu te mai ajută.


Evită să renunți la ce îți face bine și adaugă alte obiceiuri care să îți ofere cătâ valoare este nevoie.

4. Cere ajutorul persoanelor cu care rezonezi


A renunța este cea mai ușoară cale prin care tu să te întorci la vechea persoană.


În loc să renunți la o colaborare avantajoasă pe care tu o simți benefică mai bine caută modalități să ceri ajutorul.

A cere ajutorul înseamnă să intrii într-un proces care durează pentru a putea să lucrezi intens cu tine și a pune în practică anumite tehnici cu care tu uneori rezonezi alteori nu prea ca să devii o femeie puternică și diferită.


A cere ajutorul nu înseamnă că tu ai o problemă, ci mai degrabă că vrei să te dezvolți.


5. Creează goluri pe care să le umpli


Odată ce tu găsești modalități să te cunoști pe tine scapi de apartenența trecutului, ceea ce te face pe tine să creezi goluri în viața ta.


Aceste goluri vreau să le asocizei cu un geamantan în care tu dintr-o dată ai luat decizia să nu mai fie plin de haine vechi. Așa se întâmplă cu gândurile și comportamentele pe are le ai.

Iei decizia să aduci altele noi, să atragi în viața ta alte persoane, activități, taskuri etc care să te scoată din zona de confort ca tu să evoluezi.


Acele goluri odată umplute te vor face pe tine să trăiești o viață diferită care să îți placă și pe care să o iubești.


Dacă vrei să slăbești 12 kilograme sau mai multe, dacă vrei să fii sănătoasă sau să îți schimbi stilul de viață soluția este să începi cu ceva.


Mai jos ai un link în care să te programezi la o discuție cu unul dintre trainerii MoveInspireFIT prin care să aflăm dacă te califici spre a putea să lucrăm împreună.




Întotdeauna la început este inconfortabil să faci schimbări, dar ele vin progresiv și te ajută pe tine să îți măsori rezultatele și să te bucuri de ele.


Cu drag,


Marian






bottom of page