top of page

"Eu nu pot să fac sport pentru că am copii și nu am timp"

Actualizată în: 28 mar. 2022

Ce părere ai de mitul - "Eu nu pot să fac sport pentru că am copii și nu am timp" Să fie oare adevărat? Uite de unde a început toată povestea… Am fost contactat pe e-mail de către o persoană care mi-a spus că vrea să facă sport, doar că nu are timp pentru că are copii și un job care îi ocupă cam tot timpul. După cum știi, sunt specialist pe zona de sport peste 12 ani și de peste 4 ani ajut oamenii care nu au timp să meargă la sala de fitness să facă sport online prin informațiile și antrenamentele pe care le creez astfel încât oamenii să aibă un stil de viață sănătos fără prea multe griji. Intorcându-mă la e-mail-ul primit, după ce am discutat despre obiectivul pe care îl are am ajuns la programul pe care îl avem și la faptul că are nevoie să își gestioneze timpul ca să intre la clasele de grup online. Această clientă, după ce a aflat programul îmi spune: "Eu nu pot să fac sport pentru că am copii și un job și nu am timp." Pentru că mi-am asumat o decizie de genul acesta și anume să ajut oamenii care nu au timp să facă sport online nu am fost foarte suprins de ce mi-a spus. Chiar i-am explicat că scopul meu acesta este și sunt sigur că o pot ajuta. Dar ce mă surprinde este că deseori primesc aceste replici, NU AM TIMP pentru mine pentru CĂ AM COPIL și un JOB. Părerea mea este că… Este oarecum adevărat acest lucru pentru că un copil îți cam ocupă tot timpul din lume, iar de job ai nevoie pentru că banii nu cresc în copaci. Însă… Uite de ce ar trebui să îți gestionezi diferit timpul și cât de valoros este să faci sport pentru sănătatea ta. Am creat trei motive pentru care ai nevoie de timp pentru tine să fii sănătoasă

1. Copilul tău are nevoie de tine sănătoasă

Motivul principal pentru care te neglijezi pe tine este că vrei să fi o mamă model pentru copilul tău. Dar ce te face să crezi că nu ești deja, însă copilul crește și eu cred că te vrea sănătoasă și când are 20 de ani, să poată să meargă cu tine în vacanță. Așa că sportul și gestionarea timpul tău este un început să vezi diferit felul de a pune accentul pe tine. 2. Jobul tău te ajută să ai bani, dar nu te ajută să fii sănătoasă Am stabilit că este nevoie de sănătate pentru a putea să te bucuri de copilul tău și când are el 20 de ani, însă sportul te ajută să progresezi la job. Dacă ai o afacere, intalarea de obiceiuri sănătoase te duce într-o direcție de decizie eficientă. Organizare te face să evoluezi pentru că dacă până acum nu ai reușit să fii pe primul loc, îți garantez că te vei simți ca la 20 de ani dacă o vei face. 3. Ai mai multă energie pentru tine, copilul tău, jobul tău Mai ții minte cum erai la 20 de ani, aveai energie fără limite? Nu îți este dor de acea parte a vieții tale când simțeai că energia este la cote ridicate? Pentru că și acum poți reînvia acea persoana prin a te organiza în primă fază și după acea să faci sport pe termen lung. Da, sportul îți ridică nivelul de energie, te disciplinează și scoate din tine o nouă variantă mai diferită a ta. Dacă vrei să simți mai profund cum stă treaba cu timpul, sportul și energia ca la 20 de ani, te invit la maratonul de sport GRATUIT despre cum să ai energie ca la 20 de ani. Totul ca să te simți bine în corpul tău. Ce zici? Înscrie-te gratuit la maratonul live pe ZOOM și hai să facem din asta o realitate!



Intrăm LIVE de luni până vineri, 50 minute, timp în care:

  • Faci sport cu 4 antrenori profesioniști

  • Simți pe propria piele care sunt avantajele sportului

  • Înveți cum să îți gestionezi timpul ca să faci sport acasă

  • Descoperi cum să elimini febra musculară

  • Faci mai multe tipuri de antrenamente: antrenamente pentru eliminarea pielii lăsate și a celulitei, de cardio și tonifiere, cum să ai abdomenul ideal pentru vară, cum scapi de celulita de pe fesieri, și antrenamente de yoga.

Începând de luni ne vedem la clase. Te aștept acolo,

Marian Cristian Marin

Fondator MoveInspireFIT



bottom of page