Practicing Yoga

5 zile de antrenament

MOVEINSPIREFIT

P1011443.jpg

Felicitări pentru pasul pe care tocmai l-ai făcut și anume să-ți lansezi intenția de a participa la această provocare de 5 zile.

 

Mai mult decât un challange și un concurs cu premii, această provocare aduce de la sine mai multă energie, o mai bună concentrare pe parcursul zilei, noi îmbunătățiri pe plan fizic, un tranzit mai bun și o stare generală mai bună. Totodată, datorită grupului, motivația este mai bine menținută pe toată această perioadă.

 

Sunt fapte dovedite de nenumărate studii care tot confirmă asta, iar cele care ați făcut sport, știți despre ce vorbesc.

Indiferent de nivelul personal, antrenamentele vor avea 2 grade de dificultate, cu variații ale exercițiilor la aproape orice antrenament. Așadar, este perfect acest challange pentru începători și intermediari.

Antrenamentele se desfășoară pe Zoom, cu camera pornită (vrem să ne asigurăm că execuți corect exercițiile, în primul rând.

VEZI AICI PROGRAMUL ANTRENAMENTELOR

Program.png

VEZI CE-AU SPUS PARTICIPANTELE EDIȚIEI ANTERIOARE

ACUM DACĂ TE-AI CONVINS CĂ VREI SĂ FII ALĂTURI DE NOI, VEZI AICI CE TREBUIE SĂ FACI MAI DEPARTE:

Completează informațiile de mai jos!

Dă un share pe facebook

NE VEDEM PE GRUPUL DE FACEBOOK 

ACEASTĂ PROVOCARE ESTE DESTINATĂ PERSOANELOR CARE NU AU ACCESAT PROVOCAREA DE 5 ZILE SAU ALTE PROVOCĂRI SPORTIVE ȘI CELE CARE NU AU ȘI NU AU AVUT UN ABONAMENT ACTIV LA ANTRENAMENTELE DE GRUP.