top of page

Analizează realitatea în ceea ce privește kilogramele tale

Este uimitor cât de mulți oameni ignoră ceea ce este evident. Mai ales cei care au peste 15 kilograme față de greutatea normală.Nu, nu am nimic cu ei dar aceasta este unul dintre motivele pentru care nu sunt mulțumiți de greutatea pe care o au.


Unele femeie se plâng că nu reușesc să slăbească peste 15 kilograme ca să fie mulțumite de ele, găsesc o grămadă de scuze, poate că iau ceva diete, dar nu au rezultate, și speră că într-o zi apare o minune și gata.

Degeaba ai un job excelent sau o afacere care îți aduce mulți bani dacă undeva apare un dezechilibru. Iar acea latură o reprezintă kilogramele care te deranjează și îți amenință sănătatea.

Dacă vrei să slăbești peste 15 kilograme ai nevoie să iei măsuri pozitive. Pentru că dacă tu nu te schimbi, nimic nu se va schimba în viața ta, excepție fiind cele câteva luni în care ții o super dietă, dar după ce renunți la ea revii la greutatea de dinainte.


Deci, gândește-te într-un mod constructiv la ceea ce poți face pentru ați diminua din kilogramele care te deranjează. Apoi acționează. Nimic altceva nu te va salva pe termen lung. Fii realistă în privința numărului de kilograme de care vrei să scapi și vezi de ce vrei să slăbești.

Tu deja ești o femeie de succes.


Procedează la fel și când vrei să te menții după ce slăbești. Dacă vrei să te menții la un număr de kilograme după ce ai slăbit, nu are rost să te abții continuu de la plăcerile pe care oricum le vei mânca cu prima ocazie. Ai fi norocoasă dacă ai reuși să fii echilibrată și să îți înțelegi corpul astfel încât să nu trăiești acea frică că dacă mănânci o prăjitură preferată vei pune înapoi kilogramele pe care le-ai avut.


Dacă vrei să slăbești peste 15 kilograme, trebuie să stabilești exact de câte kilograme ai nevoie să slăbești pe săptămâna sau lună.

Dacă crezi că e prea puțin sau prea mult nu îți bate capul. Gândește-te ce obiceiuri implementezi astfel încât să devină o rutină plăcută pentru tine să faci sport, meditație, să lucrezi la mindsetul tău sau să mănânci echilibrat.


NIMIC NU SE VA SCHIMBA DACĂ NU TE SCHIMBI TU.

Dacă știi că ai vicii legate de alimentație, încearcă să le înfrunți. Dacă în fiecare zi mănânci prăjitura preferată, sau bei 2-3 pahare de vin, sau când ieși în weekend în oraș mănânci doar pizza atunci nu are sens să te prefaci că tu ești suficient de atentă la ce mănânci dar tu tot nu reușești să slăbești. Iar dacă știi că este un chin pentru tine să slăbești de plăcere prin obiceiurile pe care le implementezi, atunci este inutil să crezi despre tine că poți să slăbești 15 kilograme.


Știu că este foarte tentant să renunți, dar dacă mereu vei face asta, nu vei ajunge să îți iubești corpul și să te bucuri de banii pe care îi ai în contul bancar. Dacă ești hotărâtă să slăbești peste 15 kilograme, trebuie să îți faci curaj sî te confrunți cu toate provocările tale emoționale și să faci ceva în privința kilogramelor tale.


Tu la ce schimbări te gândești pentru noul an?


Programează-te la o întâlnire!




bottom of page