top of page

De ce obezitatea este tratată ultima

Te afli și tu în categoria persoanelor care au tendința firească de a evita să iasă din zona de confort când vine vorba de slăbit?


Cu cât se amâna acel moment cu atât mai repede lucrurile funcționează mai greu.


Poate ai pățit și tu asta.


Alte persoane reușesc să slăbească câte kiloggrame îți propun. Reușesc să fie fericiți, organizați și să trăiască frumoas.


Se distrează, au timp pentru familie, și totul pare bine pentru ei.

Dacă vrei să trăiești și tu acele emoții vezi ce ai putea să faci pentru tine.


Pentru că dacă faci mereu același lucru și doar încerci să slăbești rezultatele vor întârzia să apară.


Succesul vieții personale este dat de cum te simți tu în corpul tău.


Elimină orice situație care te face să amâni momentul acela în care să scapi de cel puțin 20 de kilograme.


Știu că ai o mare, aceea că iar ai renunțat la ultima dietă pentru că nu îți aducea rezultate.


Normal că poți să reușești, dar ai nevoie să testezi lucrurile ușoare și când le epuizezi vei putea începe cu adevărat să te preocupi de tine.


Întâlnesc zilnic persoane care și-ar dori să slăbească dar parcă altceva este mai important. Își aduc aminte că au ele o dietă de care au uitat și că o să le încerce pe acelea.

Dar aceste femei nu înțeleg un aspect, că dacă nu au fost motivate să înceapă atunci, înseamnă că nici acum nu să reușească. Pentru că…


A începe un proces de slăbit implică din partea ta să acționezi, iar dacă tu vrei să nu faci mare lucru pentru că nu ai, este greu să slăbești.

Contează să ai un obiectiv, să știi de ce vrei să fi ajutată și unde vrei să ajungi.


Dacă vrei să slăbești peste 20 kilograme începe de azi


Este practic o ieșire continuă din zona de confort până devine un obicei să faci anumite rutine care să te ajute să slăbești.A slăbi nu este chiar ușor dar dacă ai oamenii care să te sprijine alături atunci poti să ajungi să iubești clipa când ai luat decizia să te apuci să slăbești.

Tot cee ce trebuie să faci este începi. Iar eu sunt aici să te ajut.Programează o întâlnire 1-1 și hai să discutăm cum poți să slăbești peste 20 de kilograme astfel încât să te simți bine în corpul tău.Comments


bottom of page