top of page

De ce nu slăbești când îți dai ultimatum

O să incerc timp de o săptămână să fac sport și dacă nu funcționează atunci renunț!


Așa a început discuția cu unul dintre clienții pe care îi am.

Pentru că a tot încercat să aibă rezultate și a avut, dar după o perioadă a început stagnarea și nu a mai făcut sport.


A tot încercat prin antrenamente înregistrate, antrenamente personale și nimic.


Și a ales să…


A ales să se amenințe pe ea și să ia decizia să renunțe la instalarea de obiceiuri, la progresul de care are nevoie, la a ieși din zona de confort, dar după o sesiunde de coaching privat a înțeles ce o sabota și a decis să pornească cu mai multă răbdare decât data trecută.


Cel mai simplu este să renunți, iar cel mai greu este să continui atunci când simți că nimic nu mai funcționează.


Îmi aduc aminte când eram în trupa de dans și participam la competiții, când luam locul 1 era totul perfect când ne clasam pe locurile 4 sau 5 era jale mare.


Și mă stresam atât de mult încât uneori îmi venea să renunț la pasiunea mea, la creativitatea mea, la plăcerea de a face ceea ce iubesc cu adevărat.


Și mereu simțeam acel moment când eram abătut și fără rezultate că am nevoie să pornesc într-un nou proces de evoluție mentală, emoțională, dar și fizică.


Îmi venea să renunț de multe ori pentru că simțeam că am eșuat când defapt privind în urmă era doar un moment în care eu aveam nevoie de timp ca să progresez.

Amenințările la adresa ta nu funcționează pe termen lung pentru că dacă și numai dacă odată te autosabotezi vei renunța de tot.

Este ca și cum stai pe o mină gata să explodeze.


De aceea în video-ul de mai jos explic mai detaliat despre amenințările la adresa corpului tău.


La antrenamentele pe care le avem în comunitate totul este progresiv și atunci când ceva nu funcționează apare antrenorul care te liniștește că ai nevoie de mai multă răbdare pentru a reuși.


Astăzi alături de fete ne-am autodepășit și am reușit să stam 5 minute fără pauză în plank. Satisfacția de după a fost incredibilă.


Spune-mi, tu îți dai ultimatum?
Comentários


bottom of page