top of page

3 dintre cele mai bune practici ca să ai mai multă grijă de tine

Sunt în război cu mine…

Săptămâna trecută am căzut.

Am trecut printr-o situație inconfortabilă emotional, starea fizică fiindu-mi afectată de energia vitală care era la un nivel scăzut. După finalizarea cursului de #pielelăsată și #celulită alături de comunitate am simțit ceea ce urma să fie DEZASTRUL.


Am căzut pe gânduri și mă gândeam de ce simțeam o stare de rău. M-am gândit că poate a venit virusul la mine să mă viziteze, imediat am realizat că pot atrage această situație dacă o simt profund. Deci am renunțat la acest gând și bine am făcut.

După ce m-am așezat în pat și mă analizam, am început să primesc primele semnale de la corpul meu.

Semnale de oboseală fizică, care de fapt reprezentau dorința mea de a mă detașa de ce fac. Organismul meu a refuzat să mănânce, dar își dorea să bea apă, ceea ce m-a făcut să fiu și mai prezent a fost atunci când m-am trezit a doua zi și aveam multe stări deodată.

Atunci i-am promis corpului meu să pun în practică cele 3 tehnici care să mă ajute să dau un boost de energie.

1. Să refuz să intru într-o stare

de bolnav


Știi că acesta este primul instinct?

Și anumte să cauți atenție în jurul tău și să începi să te îndopi de medicamente ca să scapi cât mai repede de acele senzații. Pe moment ajută, pentru că, starea de rău este inconfortabilă și acum când scriu aceste rânduri mă apucă fiorul.

Am refuzat totul și am decis să…


2. Îmi ascult corpul


Corpul îmi spunea să stau în liniște și să mă odihnesc. Am făcut asta, iar după amiază am ieșit ca un om normal la o plimbare cu mașina. Am ieșit din mașină și m-am plimbat. Am făcut să îi induc subconștientului meu starea ca totul este sub control ca apoi să…


3. Mănânc sănătos


Da, am mâncat o salată cu morcovi, ardei, roșii, castraveți în 30 minute, atât a durat. Corpul meu desi respingea orice voiam să mănânc, eu știam că are nevoie de mâncare vie ca să se regenereze zonele afectate. Am băut ceai, multă apă, apă cu lămâie și am luat vitamine. Totul s-a întâmplat la cererea corpului meu fără panică și senzația aia că vreau să îmi treacă ACUM.

Și am reușit, a doua zi, am fost fresh, cu ușoare urme de durere de cap pentru că am dormit 12 ore, însă acest aspect mi-a adus aminte de un lucru.


La clasele de grup din comunitatea MoveInspireFIT, le spun fetelor că totul depinde de noi și de felul cum percepem fiecare situație pe care am atras-o în viața noastră. Eu am ales să nu caut de ce am o stare de rău, ci să o trăiesc, să o accept și să îi ofer corpului meu ce îmi cere.

Dacă te afli într-o situație de conflict interior corpul îți dă semnale.


Dar cel mai tare aspect pe care l-am atras este că am reuști să urc pe canalul de youtube un material pe care Marcela l-a făcut pentru comunitatea MoveInspireFIT.

Pentru că suntem într-o situație de război, Marcela a creat o rugăciune pentru pace, iar dacă rezonezi, după ce o asculți, dă un share, comentariu și like la video.

Pe adresa de e-mail, marian@moveinspirefit.com scrie-mi dacă atunci când te-ai aflat într-o situație de conflict cu tine ai reușit să testezi ce ți-am dat mai sus.


Ai rugăciunea mai jos!Comments


bottom of page