top of page
Flexibility

Cum să slăbești cu succes peste 20 kilograme
și să scapi de bolile asociate greutății!

Webinar gratuit- Joi 9 Martie ora 19:00

Strategii și recomandări pentru femeile de succes care vor să slăbească pentru a scăpa de bolile asociate kilogramelor în plus!

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. 

La webinar înveți despre:

1233.jpg

✅ Cât de important este să slăbești peste 20 kilograme ca să reduci riscul de boli cronice, ca diabetul zaharat, boli de inimă și hipertensiune arterială;

 

✅ Să înveți cum să vindeci sau să ameliorezi bolile pe care le ai;

✅ Cum se îmbunătățește calitatea somnului, reducerea durerilor articulare și cum să îți crești nivelul de energie și starea generală de bine;

✅ Legătura dintre kilogramele pe care le ai și aceste boli asociate;

✅ Care este planul și dieta potrivită pentru a slăbit

peste 20 kilograme;

✅ Prezentarea unui plan realist și sustenabil pentru pierderea în greutate.

Incriere webinar

Acest webinar este pentru femeile care vor să slăbeasc peste 20 de kilograme, nu mai pot amâna iar slăbitul nu mai este o opțiune, ci o urgență!

P1022782 (1)_edited_edited.png

Mă înscriu la webinar!

Eu sunt Raluca Marin

Activez în calitate de tehnician nutriționist și an de an îmi dau seama cât de important este să te întorci către tine, către interiorul tău ca să poți să te prioritizezi pe tine. 

Am început să pun focus pe sănătate acum peste 4 ani.

 

În toată perioada până să încep să înțeleg că eu sunt importantă, am trecut prin multe obstacole. Doar așa am putut să reușesc să trec peste multe etape de frustrare, dezamăgire, anxietate că nimic nu funcționa pentru mine.

Când am intrat în zona de nutriție, a dezvoltării personale și emoționale, lucrurile au început să se schimbe. Am avut parte de o serie de mentori care m-au inspirat și care m-au ghidat să înțeleg diferit legătura dintre corp- minte- suflet.

285624830_1811276932401824_1962614831957082593_n.jpg
P1022769 (1)_edited.png

Când corpul meu a început să îmi arate că nu se mai simte bine cum a ajuns, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine și am început să lucrez intens spre rezultatele mele. Deși cei din viața mea spuneau că sunt frumoasă așa cum sunt, eu nu mă simțeam bine când mă uitam în oglindă.

 

Și am început o călătorie cu mine și cunoașterea mea interioară astfel încât să descopăr cea mai bună dietă sau program care să funcționeze pentru ce aveam nevoie.

 

Am absolvit facultatea de inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și managementul afacerilor industriale ale aceleiași Universități.

Ce este interesant că deși la facultate ne învăța despre procesele interne dintr-o fabrică, când am finalizat studiile, mai exact masterul, mi-am urmat pasiunea și mi-am scris lucrarea de licență  despre oameni, mai exact zona de nutriție.

Lucrarea se numește: ALIMENTAȚIA PENTRU PERFORMANȚĂ - TENDINȚĂ SAU NECESITATE?
 
La finalizarea cursului de tehnician nutriționist am realizat o altă lucrare prin care am reușit să înțeleg mult mai detaliat această latură prin care să pot ajuta oamenii să slăbească.

Lucrarea se numește- Obezitatea între alimentație și emoție.
 
Expertiza mea nu s-a limitat doar pe alimentație, ci am mers mai departe și am studiat despre cum funcționează și ne influențează subconștientul nostru, viața, stările și acțiunile zilnice.
 
 

71cfe139-62ae-4629-aef7-34eeda651ee4.jpg
Design fără titlu.png

Sunt expert pe platforma Upriserz, unde am un curs doar pe zona de nutriție, am înalte cunoștiințe despre manifestare, neuroștiință și feminitate.Am simțit dintotdeauna că vreau să fac zona de nutriție și coaching, dar am avut senzația că nu pot, iar odată cu motivarea, perseverența și dorința de a ieși din zona de confort am reușit să trec peste orice barieră. Am creat, alături de Marian, colegul și partenerul meu, cel mai eficient program pentru femeile care au un dezechilibru pe zona de kilograme. Un program din care ieși o altă persoană, cu mai puține kilograme și mult mai echilibrată pe toate cele trei arii importante din viață- BANI, RELAȚII, SĂNĂTATE.Vreau să fiu alături de tine ca să ajungi la kilogramele pe care ți le dorești fără stres, fără prea mare presiune și cu multă blândețe.Eu vreau să evit să îți promit minuni, prin metoda mea, îți spun că funcționează dacă acționezi și te lași ghidată de către mine și echipa mea.

Vezi ce spun cei cu care am lucrat

Webinar gratuit- Joi 9 Martie ora 19:00