top of page
Colorful Fruits

Cum să slăbești peste 20 de kilograme și să scapi de bolile asociate greutății

Strategii eficiente pentru slăbit, identificarea motivului pentru care apar bolile, tehnici de vindecare și gestionarea emoțiilor în vederea eliberării
a peste 20 de kilograme.

MasterClass gratuit - Joi, 31 August, ora 19:00

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. 

La MasterClass înveți despre:

Imagine WhatsApp 2023-05-17 la 15.57.00 (1).jpg

✅ Descoperă povestea uimitoare a transformării Oanei Stăniloiu: Cum a reușit să slăbească 45 de kilograme.

✅ Explorează în profunzime Metoda Excepțională pe care Oana a adoptat-o cu succes.

 

✅ Abordează cu încredere de ce dietele rapide, pastilele și soluțiile efemere nu pot susține o pierdere în greutate pe termen lung.

 

✅ Învață pașii esențiali pentru a obține rezultate remarcabile și durabile în transformarea ta personală.

 

✅ Înțelege conexiunea profundă dintre eliberarea de kilograme și starea ta generală de bine.

 

✅ Explorează în detaliu metoda MoveInspireFIT și cum se integrează perfect în procesul tău către rezultate extraordinare.

 

✅ La sfârșitul acestui MasterClass, ai oportunitatea unică de a pune întrebări și de a primi răspunsuri personalizate în cadrul sesiunii interactive Q&A.

Acest MasterClass este ideal pentru femeile care vor să slăbească peste 20 de kilograme, nu mai pot amâna iar slăbitul nu mai este o opțiune, ci o urgență!

Incriere webinar
Imagine WhatsApp 2023-05-24 la 11.2sdd4.12.jpg

Mă înscriu la webinar!

Felicitări!

Eu sunt Raluca Marin

Activez în calitate de tehnician nutriționist și an de an îmi dau seama cât de important este să te întorci către tine, către interiorul tău ca să poți să te prioritizezi pe tine. 

Am început să pun focus pe sănătate acum peste 5 ani.

 

În toată perioada până să încep să înțeleg că eu sunt importantă, am trecut prin multe obstacole. Doar așa am putut să reușesc să trec peste multe etape de frustrare, dezamăgire, anxietate că nimic nu funcționa pentru mine.

Când am intrat în zona de nutriție, a dezvoltării personale și emoționale, lucrurile au început să se schimbe. Am avut parte de o serie de mentori care m-au inspirat și care m-au ghidat să înțeleg diferit legătura dintre corp-minte-suflet.

321.jpg
dd.jpg

Când corpul meu a început să îmi arate că nu se mai simte bine cum a ajuns, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine și am început să lucrez intens spre rezultatele mele. Deși cei din viața mea spuneau că sunt frumoasă așa cum sunt, eu nu mă simțeam bine când mă uitam în oglindă.

 

Și am început o călătorie cu mine și cunoașterea mea interioară astfel încât să descopăr cea mai bună dietă sau program care să funcționeze pentru ce aveam nevoie.

 

Am absolvit facultatea de Inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și Managementul Afacerilor Industriale ale aceleiași Universități.

Ce este interesant că deși la facultate ne învăța despre procesele interne dintr-o fabrică, eu găseam preocupare în a studia procesele interne ale corpului. Mi-am urmat pasiunea în timpul studiilor și am acționat ca atare. Am scris o lucrarea de disertație despre oameni, mai exact zona de nutriție.

Lucrarea se numește: ALIMENTAȚIA PENTRU PERFORMANȚĂ - TENDINȚĂ SAU NECESITATE?
 
La finalizarea cursului de tehnician nutriționist am realizat o altă lucrare prin care am reușit să înțeleg mult mai detaliat această latură prin care să pot ajuta oamenii să slăbească.

Lucrarea se numește- Obezitatea între alimentație și emoție.
 
Expertiza mea nu s-a limitat doar pe alimentație, ci am mers mai departe și am studiat despre cum funcționează și ne influențează subconștientul nostru, viața, stările și acțiunile zilnice.
 

 

Raluca Marin la webinar de slăbit
Imagine WhatsApp 2023-05-24 la 11.24.12.jpg

✅ Sunt expert pe platforma Upriserz, fondată de Lorand Soares Szasz;

✅ Sunt specialist în Medicină Alternativă;

✅ Sunt în curs de formare de peste 3 ani în următoarele domenii: neuroștiință, feminitate, manifestare

​Am simțit dintotdeauna că vreau să fac zona de nutriție și coaching, dar am avut senzația că nu pot, iar odată cu motivarea, perseverența și dorința de a ieși din zona de confort am reușit să trec peste orice barieră. 

Am creat, alături de Marian, colegul și partenerul meu, cel mai eficient program pentru femeile care au un dezechilibru pe zona de kilograme.


Un program din care ieși o altă persoană, cu mai puține kilograme și mult mai echilibrată pe toate cele trei arii importante din viață - BANI, RELAȚII, SĂNĂTATE.​

Vreau să fiu alături de tine ca să ajungi la kilogramele pe care ți le dorești fără stres, fără prea mare presiune și cu multă blândețe.​

Eu vreau să evit să îți promit minuni, dar știm foarte bine cum să te ajutăm și o facem la cel mai complex mod din țară, evident, și c
u implicarea ta.

Prin acest Master Class vreau să îți arăt că este posibil să slăbești indiferent de numărul de kilograme pe care ți-l dorești fără pastile, diete, operație sau să dai vina pe timp că nu poți!

Așa cum am ajutat-o și pe Oana vreau să îți arăt și ție soluția prin care poți să slăbești peste 20 kilograme fără pastile, suplimente, diete.

Participă Live și află cum poți avea rezultate asemănătoare Oanei,
încă din prima lună.

Patient on Scale

Eu sunt Oana Stăniloiu.

"Am slăbit 45 de kilograme alături de Raluca și Marian.

 

Am aplicat informațiile și suportul pe care mi l-au oferit Raluca și Marian pentru a ajunge la această greutate.
 

Vin după o serie de eșecuri în care mă săturasem să tot încerc.

Am ținut diverse diete, dar nimic nu a funcționat.

Eram pregătită să fac o operație de bariatrie, însă ceva m-a făcut să mai încerc o dată.

Această șansă a fost un MasterClass de genul acesta, în care eram extrem de sceptică și nu aveam niciun gând că voi crede ceva din ceea ce îmi spun ei.

După MasterClass, mi-am spus că nu strică să pun în practică ceea ce mi-au dat ei.

Am făcut asta, am programat o întâlnire și am intrat în program.

Deși știam foarte clar cât de important este să slăbesc, eu căutam să slăbesc ACUM și atrăgeam în viața mea situații de moment care mă slăbeau acum, iar după ceva timp reveneam la kilogramele de dinainte.

După multe încercări, am vrut să renunț, dar această posibilitate de a lucra cu Raluca și Marian apare rar și mi-am dat seama că este semnul de care aveam nevoie pentru a face ceva în această direcție fără să mă mai sabotez.

Am slăbit 45 de kilograme și cei din jur nu mă mai recunoșteau, întrebându-mă cum să le dau și lor rețeta sau dieta miraculoasă.

Nu m-au crezut că nu am folosit nimic, exact cum probabil nici tu nu crezi asta.

Ei îmi spuneau mereu că voi purta aceste kilograme toată viața și pentru că nu m-am dat bătută, m-am apucat de treabă.

Mi-am dat seama că vreau să fiu de partea celor care reușesc.

Și eu comentam la alții că nu au slăbit multe kilograme și că este ceva la mijloc pentru că nu credeam că se poate.

 

Acum și eu primesc astfel de comentarii."

Imagine WhatsApp 2023-07-06 la 16.33.37.jpg
Imagine1.jpg
Poza de whassap.jpg

Participă Live și află cum poți avea rezultate asemănătoare Oanei,
încă din prima lună.

Eu sunt Marian Cristian Marin

Sunt fondatorul MoveInspireFIT, antreprenor, trainer, instructor de fitness si antrenor personal, autor de Curs Online și mentor

În ultimi 17 ani am dedicat timp pentru a-i ajuta pe oameni să trăiască sănătos printr-un stil de viață echilibrat și o mentalitate îndreptată spre succes.

Încă de la o vârstă fragedă am descoperit această vocație pe care am hrănit-o prin informații despre neuroștiință, sport, alimentație, psihoterapie integrativa, vindecarea traumelor si manifestare.

 Din 2019 sunt autor online și am sprijinit oamenii din comunitatea pe care am creat-o să slăbească între 12-30 kilograme, fără diete miraculoase, chiar dacă nu au timp, cu un plan concret în care să se mențină pe termen lung.

✅ Am început să ajut oamenii prin a colabora cu cele mai mari și importante săli de fitness din România: WorldClass, StayFit, Pescariu.

✅Am fost prezent și am câștigat cele mai importante premii de locul 1 din România și locul 2 în alte țări din Europa la concursuri care au legătură tot cu activitatea fizică și mindset-ul.

​✅ Am organizat evenimente caritabile: cancer de sân, evenimente în parc, conferințe și am făcut sport în team-building-uri

✅ Am dus conceptul la peste 2500 de oameni care au rezultate fantastice, asta o spun și testimonialele lor de pe google și facebook

✅ Sunt autor pentru antreprenori, fiind prezent ca specialist în Upriserz, companie fondată de Lorand Soarez Szas

P1044403_edited.png
P1044440_edited.png
bottom of page