Învață să ai un stil de viață sănătos!

Învață să ai un stil de viață sănătos!

Politică de confidenţialitate

Move Inspire FIT este un concept care are drept scop promovarea unei vieții sănătoase pentru persoanele care nu au timp sa ajungă la sala de fitness. Activitatea se desfășoară online și ține de exerciții fizice, nutriție, consultanță, dezvoltare personală, dar și offline pentru acele persoane care îți exprima dorința de a colabora cu noi, în această zonă.

Ce informații colectăm?

 

Primim și stocăm orice informație pe care o introduceți pe site-ul nostru web www.moveinspirefit.com sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa protocolului Internet (IP) utilizat pentru conectarea computerului la Internet; Autentificare; adresa de email; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Este posibil să folosim instrumente software pentru a măsura și colecta informații de sesiune, inclusiv timpii de răspuns la pagină, durata vizitelor la anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a naviga departe de pagină. De asemenea, colectăm informații de identificare personală (inclusiv nume, e-mail, parolă, număr de telefon); detalii de plată (inclusiv informații despre cardul de credit), comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

Cum colectă aceste informații?

Când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru web, ca parte a procesului, colectăm informații personale pe care ni le oferiți, cum ar fi numele, adresa și e-mail-ul. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate doar pentru motivele specificate mai sus.

De ce colectă aceste informații?

Colectăm informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

Furnizarea și operarea Serviciilor online sau/și offline;

Pentru a oferi clienților noștri posibilitatea cunoască programele noastre și să primească informații utile legate de sănătate.

Pentru a putea contacta Vizitatorii și Utilizatorii noștri cu anunțuri generale și personalizate referitoare la servicii și mesaje promoționale;

Pentru a crea date statistice agregate și alte informații non-personale agregate și / sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a furniza și îmbunătăți serviciile respective;

Pentru a respecta orice legi și reglementări aplicabile.

Pentru a comunica cu clienții nostri prin e-mail, facebook, chat, whassap sau/și telefon în vederea desfășurării activității noastre în zona nutriției și sportului.

Cum stocăm, utilizăm, distribuim și dezvaluim informațiile personale ale vizitatorilor site-ului?

 

Site-ul nostru www.moveinspirefit.com este găzduit pe platforma Wix.com.

Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să ne vindem produsele și serviciile noastre. Datele dvs. pot fi stocate prin stocarea datelor, bazele de date și aplicațiile generale Wix.com ale Wix.com. Vă stochează datele pe servere sigure din spatele unui firewall.

Modalitățile de plată directă oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de Consiliul pentru Standarde de Securitate PCI, care este un efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS contribuie la asigurarea gestionării sigure a informațiilor despre cardurile de credit de către magazinul nostru și furnizorii de servicii ale acestuia.

Cum comunicăm cu vizitatorii site-ului www.moveinspirefit.com?

Vă contactăm pentru a comunica cu dumneavoastră legat de programele online și offline pe care le avem, pentru a rezolva problemele legate de contul dvs., pentru a soluționa o dispută, pentru a colecta taxe sau sume datorate, pentru a vă cere opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau, după cum este necesar, pentru a vă oferi informații legate de un stil de viată sănătos, pentru a vă da pe e-mail video cu exerciții sportive și informații legate de nutriție, să vă contactăm pentru a pune în aplicare Acordul nostru de utilizator, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl putem avea cu dvs. În aceste scopuri, vă putem contacta prin e-mail, telefon, mesaje tex, rețea de socializare(facebook, instagram, linkedin, youtube).

Cine suntem și la ce se referă politica de confidențialitate

Atunci când Politica de Confidențialitate de față menționează „Move InspireFIT”, „online coaching” „noi” sau „al nostru”, se referă la Societatea Entertain Show Events SRL, cu sediul în SOS. Pantelimon, nr. 144, bloc 102 A, sc. B, sector 2, București, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/5595/11.05.2015, având C.U.I. 34485580, care este responsabilă pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal („Operator de Date”), în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Această Politică de Confidențialitate explică ce fel de informații colectăm, modul în care le colectăm, le folosim, le procesăm și le dezvăluim și cum puteți gestiona și controla utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, prin urmare vă rugăm să o citiți cu atenție.

Această Politică de Confidențialitate, împreună cu Termenii și Condițiile, stabilesc bazele prelucrării datelor cu caracter personal de către  Move Inspire FIT.

 

                        Introducere


Definim „Membru” orice persoană care accesează și utilizează serviciile noastre online sau offline.

Orice persoană care dorește să devină membru trebuie să fi împlinit vârsta de 18 ani sau mai mult.
Potrivit legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal, datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este persoana care poate fi identificată direct sau indirect.


Prezenta “Politică de Confidențialitate” privește datele cu caracter personal ale clienților, ale potențialilor clienți, ale membrilor, ale vizitatorilor site-ului web al Move Inspire FIT și ale destinatarilor buletinelor informative și comunicărilor comerciale și se aplică datelor cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului nostru web, https://moveinspirefit.com/, cât și celor colectate prin intermediul adresei de e-mail sau a altor metode online sau off-line.
În cazul în care nu sunteƫi Membru şi primiƫi un voucher cadou din partea unui Membru Move InspireFIT, va trebui să vă prelucrăm datele cu caracter personal pentru ca dvs. să puteƫi beneficia de serviciile noastre.

Înƫelegem importanƫa confidenƫialităƫii datelor şi pentru a ne asigura că prelucrarea datelor se desfăşoară în conformitate cu legea, vă vom informa cu privire la toate aspectele privind prelucrarea datelor, drepturile şi opƫiunile dvs.

Mecanismul implementat de noi în acest sens vă va permite să vă acordaƫi consimƫământul pentru prelucrarea datelor dvs. pentru a beneficia de serviciile noastre şi să vă acordaƫi consimƫământul.

Move InspireFIT vă va transmite un e-mail cu toate informaţiile necesare la adresa de e-mail pusă la dispoziţie de către membrul Move InspireFIT care v-a invitat în cadrul serviciilor online sau offline. După ce veţi primi un astfel de e-mail puteți beneficia de voucherul sau promoția oferită la momentul respectiv.

                        Acordul parental


Minorii și drepturile și libertățile acestora sunt importante pentru Move InspireFIT și luăm toate măsurile rezonabile pentru protecția acestora.
Persoanele sub 18 ani nu au voie să cumpere programele noastre online sau offline.

 

                 Informații pe care le colectăm, utilizăm și stocăm

 

- Informații pe care dumneavoastră ni le oferiți

- Numele și prenumele Membrilor;

- Adresa domiciliului/reședinței;

- Datele de contact, respectiv adresa de e-mail şi numărul de telefon;

- Numărul şi seria cărţii de identitate a Membrului;

- Sexul;

- Data şi locul nașterii;

- O poza cu buletinul de identitate

- Poze cu înainte și după pentru a măsura rezultatele avute.

- Video sau testimoniale scrise, audio sau video cu rezultatele pe care le-a avut clientul în compania noastră.

- Imaginea membrilor colectată prin intermediul pozelor;  

- Date curpinse in C.V.-ul şi scrisoarea de intenţie transmise către Move InspireFIT în scopuri de recrutare (nume, prenume, starea civilă, adresa, număr de telefon, e-mail, imagine, educaţie, permis de conducere, precum şi alte informaţii transmise Move InspireFIT în scopuri de recrutare).
- Datele cu caracter personal enumerate anterior sunt prelucrate în baza temeiului contractual, în conformitate cu prevederile art. 6 litera b) din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”).
- Move InspireFIT va prelucra de asemenea datele cu caracter personal ale Membrilor săi pentru a-şi îndeplini obligaţiile legale, în conformitate cu prevederile art. 6 litera c) din GDPR (ex. Codul numeric personal al Membrului este prelucrat pentru îndeplinirea obligaţiilor fiscale).

 

Informații pe care le colectăm în mod automat

Informații privind utilizarea: colectăm informații despre acțiunile dumneavoastră pe site-ul web şi/sau aplicaƫia mobilă WIX.com, cum ar fi tipul de conținut pe care îl vizualizați sau frecvența și durata vizitei;

Informații despre locație: colectăm diferite tipuri de informații despre locația dumneavoastră generală (de exemplu, adresa IP) sau informații mai specifice, dacă funcția de localizare din meniul de setări al dispozitivului dumneavoastră mobil este activată;

 

Informații despre Dispozitiv: colectăm informații despre computerul, telefonul sau orice alt dispozitiv pe care îl utilizați atunci când accesați zona de membru de pe site-ul web şi aplicaƫia mobilă, cum ar fi informații despre hardware și firmware, identificatorii unici de dispozitiv, informații stocate local pe dispozitivul dumneavoastră din spațiul de stocare web al browser-ului, informații despre paginile și datele cache-urilor de aplicații și despre conexiunea pe care o utilizați (de exemplu tipul de browser);

Cookie-uri și alte și alte tehnologii similare

 

Ce sunt cookie-urile


Când vizitați site-ul nostru, o cantitate mică de date cunoscute sub numele de „cookie” este stocată pe hard disk-ul computerului dumneavoastră. Cookie-urile includ informații referitoare la, de exemplu, tipul de browser web pe care îl utilizați.

Ce module cookie folosim și de ce:
 

Tipul cookie-ului:

 • cookie-uri de sesiune: rămân pe computerul utilizatorului până când browser-ul de internet este închis;

 

 • cookie-uri permanente: rămân pe computerul utilizatorului până când sunt șterse sau ajung la data de expirare.
  Utilizăm modulele cookie pentru a monitoriza modul în care este utilizat site-ul web, ceea ce ne ajută să ne asigurăm că site-ul este relevant pentru utilizatorii săi.

 

 • De asemenea, ne ajută să ne îmbunătățim serviciile oferite.

Cum folosim cookie-urile

 

La fel ca multe alte site-uri, Move InspireFIT utilizează cookie-uri și alte tehnologii similare pentru colectarea automată a datelor.
Aceste instrumente colectează informații generale pe care browserul dumneavoastră le trimite pe site-ul nostru, cum ar fi tipul de browser și adresa site-ului pe care l-ați vizitat înainte de a accesa site-ul nostru.

 

De asemenea, acestea colectează informații despre:

- Adresa dumneavoastră de protocol Internet (IP). Acesta este un număr atribuit automat computerului sau dispozitivului de fiecare dată cand vă conectați la Internet. Este o adresă unică atribuită de furnizorul dumneavoastră de servicii Internet pe o rețea TCP/IP. Adresa IP permite serverelor web să localizeze și să identifice dispozitivul dumneavoastră.

 

- Versiunea de browser;

- Tipul dispozitivului.

Cum vă puteți schimba opțiunile privind utilizarea cookie-urilor


Puteți să vă instruiți browserul, modificând setările acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor, să vă solicite acordul înainte de a accepta un cookie de pe site-urile pe care le accesați sau să șteargă cookie-urile.

Pentru mai multe informații despre cum să modificați setările browserului în ceea ce privește utilizarea cookie-urilor și cum să le blocați, vizitați www.allaboutcookies.org./

Utilizarea informațiilor


Procesăm informațiile colectate, inclusiv datele dumneavoastră cu caracter personal, în următoarele scopuri:

 • pentru crearea pe site-ul web, la cererea dumneavoastră, a contului în vederea achiziționării unui abonament online sau offline;

 • pentru a vă putea oferi servicii fitness și de sănătate- nutriție;

 • pentru realizarea statisticilor;

 • pentru monitorizarea traficului și îmbunătățirea conținutului site-ului web;

 • pentru menținerea și îmbunătățirea relației cu dumneavoastră;

 • pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu informațiile solicitate prin intermediul formularelor de contact;

 • pentru a vă oferi în format electronic buletine informative specializate și informații comerciale;

 • pentru desfășurarea campaniilor de publicitate;

 • pentru a asigura respectarea acestei Politici de Confidențialitate, a Termenilor și Condițiilor, precum și a conformității cu legile și reglementările aplicabile pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței site-ului web al Move InspireFIT.


Folosim și stocăm datele cu caracter personal ale dumneavoastră numai în scopurile menționate mai sus și limitate în timp la perioade de un an de zile după ce s-a cumpărat abonamentul online sau la intervalul de timp solicitat pentru fiecare scop specific, în conformitate cu legislaƫia aplicabilă.


Angajații Move InspireFIT au acces la toate datele cu caracter personal pe care le colectăm, dar utilizarea lor se limitează la îndeplinirea sarcinilor lor, în conformitate cu motivul prelucrării. Angajații noștri care au acces la datele cu caracter personal ale dumneavoastră trebuie să păstreze aceste informații confidențiale și nu li se permite să le folosească în alte scopuri decât pentru a vă permite să accesați și să beneficiaƫi de serviciile oferite de Move InspireFIT, precum și să utilizați site-ul web al Move InspireFIT.

Dezactivarea contului Move InspireFIT


Ne rezervăm dreptul ca, la finalul perioadei contractuale, să dezactivăm în mod automat contul creat pe site-ul Move InspireFIT, iar toate datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse în conformitate cu perioada de stocare a acestora.

Distribuirea și dezvăluirea


Prin accesarea site-ului nostru web, vă dați consimțământul în mod expres pentru utilizarea, stocarea, distribuirea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Prin distribuirea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal, sunteți de acord ca Move InspireFIT să poată face acest lucru cu succesorii săi, site-uri terțe sau orice alte terțe părți (cum ar fi Google Analytics). Puteți oricând să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea viitoare, stocarea, distribuirea sau dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că retragerea consimțământului dumneavoastră va produce efecte doar pentru procesarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal și nu va afecta legalitatea procesării deja efectuate.


Pentru a respecta legile locale, reglementările și solicitările legale, centrul de sănătate își rezervă dreptul de a utiliza, stoca, distribui sau dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal, dacă este necesar. Aceasta include, dar nu se limitează la, abordarea problemelor de securitate, a problemelor tehnice, a fraudei, a protecției drepturilor Move InspireFIT. În această privință, niciuna dintre prevederile Termenilor și Condiților și ale Politicii de Confidențialitate nu reprezintă o renunțare la drepturile Move InsprieFIT, o limitare a apărării noastre juridice în vreun fel sau accesul la procedurile judiciare necesare.

Cum vă putem șterge datele dvs.?

 

Dacă nu mai doriți să prelucrăm datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe e-mail [moveinspire.ro@gmail.com].

 

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment această politică de confidențialitate, așa că vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Dacă facem modificări ale acestei politici, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să fiți conștienți de informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă există, le folosim și/sau cum le vom dezvvălui.

 

Întrebări și informații de contact

 

Dacă doriți: accesarea, corectarea, modificarea sau ștergerea oricăror informații personale pe care le avem despre dvs., sunteți invitați să ne contactați la [moveinspire.ro@gmail.com].