top of page
Colorful Fruits

Cum să slăbești peste 20 de kilograme și să scapi de bolile asociate greutății

Afli cum a reușit Oana Stăniloiu să slăbească 45 kilograme

fără diete, pastile, operație bariatrică

MasterClass-ul are loc:

Joi, 24 August, ora 19:00

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. 

La MasterClass afli înveți despre:

Imagine WhatsApp 2023-05-17 la 15.57.00 (1).jpg

✅ Afli cum a slăbit Oana Stăniloiu 45 kilograme

 

✅ Metoda pe care Oana, a folosit-o.

 

✅ Înțelegi de ce dietele, pastilele sau alte metode rapide nu te ajută să slăbești pe termen lung;

 

Descoperi cum poți să ai primele rezultate care să rămână pe termen lung;

 

✅ Înțelegi de ce este important să te eliberezi de kilogramele tale;

 

✅ Afli în ce constă metoda MoveInspireFIT și cum te poate ajuta pe tine să ai rezultate;

✅ La finalul acestui MasterClass- poți adresa ce întrebari vrei tu și primești răspuns în secțiunea Q&A;

Participă la MasterClass și află cum a reușit

Oana Stăniloiu  să slăbească 45 kilograme și

să devină o femeie puternică și încrezătoare

în deciziile ei.

Imagine WhatsApp 2023-05-24 la 11.2sdd4.12.jpg
Incriere webinar Oana

Thanks for subscribing!

Eu sunt Raluca Marin

Activez în calitate de tehnician nutriționist și an de an îmi dau seama cât de important este să te întorci către tine, către interiorul tău ca să poți să te prioritizezi pe tine. 

Am început să pun focus pe sănătate acum peste 5 ani.

 

În toată perioada până să încep să înțeleg că eu sunt importantă, am trecut prin multe obstacole. Doar așa am putut să reușesc să trec peste multe etape de frustrare, dezamăgire, anxietate că nimic nu funcționa pentru mine.

Când am intrat în zona de nutriție, a dezvoltării personale și emoționale, lucrurile au început să se schimbe. Am avut parte de o serie de mentori care m-au inspirat și care m-au ghidat să înțeleg diferit legătura dintre corp-minte-suflet.

Când corpul meu a început să îmi arate că nu se mai simte bine cum a ajuns, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine și am început să lucrez intens spre rezultatele mele. Deși cei din viața mea spuneau că sunt frumoasă așa cum sunt, eu nu mă simțeam bine când mă uitam în oglindă.

321.jpg

Ce este interesant că deși la facultate ne învăța despre procesele interne dintr-o fabrică, eu găseam preocupare în a studia procesele interne ale corpului. Mi-am urmat pasiunea în timpul studiilor și am acționat ca atare. Am scris o lucrarea de disertație despre oameni, mai exact zona de nutriție.

Lucrarea se numește: ALIMENTAȚIA PENTRU PERFORMANȚĂ - TENDINȚĂ SAU NECESITATE?
 
La finalizarea cursului de tehnician nutriționist am realizat o altă lucrare prin care am reușit să înțeleg mult mai detaliat această latură prin care să pot ajuta oamenii să slăbească.

Lucrarea se numește- Obezitatea între alimentație și emoție.
 
Expertiza mea nu s-a limitat doar pe alimentație, ci am mers mai departe și am studiat despre cum funcționează și ne influențează subconștientul nostru, viața, stările și acțiunile zilnice.
 

 

Raluca Marin la webinar de slăbit
Imagine WhatsApp 2023-05-24 la 11.24.12.jpg

✅ Sunt expert pe platforma Upriserz, fondată de Lorand Soares Szasz;
✅ Sunt specialist în Medicină Alternativă;
✅ Sunt în curs de formare de peste 3 ani în următoarele domenii: neuroștiință, feminitate, manifestare

​Am simțit dintotdeauna că vreau să fac zona de nutriție și coaching, dar am avut senzația că nu pot, iar odată cu motivarea, perseverența și dorința de a ieși din zona de confort am reușit să trec peste orice barieră. 

Am creat, alături de Marian, colegul și partenerul meu, cel mai eficient program pentru femeile care au un dezechilibru pe zona de kilograme.
Un program din care ieși o altă persoană, cu mai puține kilograme și mult mai echilibrată pe toate cele trei arii importante din viață - BANI, RELAȚII, SĂNĂTATE.​

Vreau să fiu alături de tine ca să ajungi la kilogramele pe care ți le dorești fără stres, fără prea mare presiune și cu multă blândețe.​
Eu vreau să evit să îți promit minuni, dar știm foarte bine cum să te ajutăm și o facem la cel mai complex mod din țară, evident, și c
u implicarea ta.

Eu sunt Oana Stăniloiu

Am slăbit 45 kilograme alături de Raluca și Marian.

Am aplicat informațiile și suportul pe care mi l-au oferit ca să ajung la acest kilograme.

Vin în urma unor eșecuri în care mă săturasem să tot încerc.

Am ținut ceva diete, dar nu a funcționat nimic.

Eram pregătită să fac operație de bariatrie, însă ceva m-a făcut să îmi mai dau o șansă.

Acea șansă a fost un MasterClass de genul acest în care eram extrem de sceptică și nu aveam nici un gând că voi credere ceva din ce îmi spun ei.

După MasterClass, mi-am spus că nu strică să pun în practică gratuit ce îmi dau ei.

Am făcut asta, am programa to întânire și am intrat în program.

Deși știam foarte clar cât de important este să slăbești eu căutam să slăbesc acum și atrăgeam în viața mea situații de moment.

După multe încercări am vrut să renunț, însă această posibilitatea de a lucra cu Raluca și Marian se întâmplă rar și mi-am dat seama că este semnul de care aveam nevoie ca să fac ceva în direcția aceasta fără să mă mai sabotez.

Am slăbit 45 kilograme iar cei din jur nu mă mai recunoșteau și mă tot întrebau cum să le dau rețeta și lor, dieta miraculoasă.

Nu m-au crezut că nu am folosit nimic, fix cum probabil nici tu nu crezi asta.

Tot ei îmi spuneau că voi acea aceste kilograme toată viața și pentru că nu m-am dat bătută m-am apucat de treabă.

Mi-am dat seama că vreau să fiu de partea celor persoane care reușesc.

Și eu dădeam comentarii altora care spuneam ncă nu au slăbit multe kilograme, pentru că nu credeam. Acum și eu primesc comentarii de genul acesta.

Vino la Master Class să ne cunoaștem și să vezi cum am reușit.

Imagine WhatsApp 2023-05-17 la 15.57.00 (1).jpg

Prin acest Master Class vreau să îți arăt că este posibil să slăbești indiferent de numărul de kilograme pe care ți-l dorești fără pastile, diete, operație sau să dai vina pe timp că nu poți!

Așa cum am ajutat-o și am ajutat-o pe Oana vreau să îți arăt și ție soluția prin care poți să slăbești peste 20 kilograme fără pastile, suplimente, diete.

Participă Live și află cum poți avea rezultate asemănătoare Oanei, încă din prima lună.

On the Scales
Imagine WhatsApp 2023-07-06 la 16.33.37.jpg

Participă Live și află cum poți avea rezultate asemănătoare Oanei, încă din prima lună.

Eu sunt Marian Cristian Marin

Sunt fondatorul MoveInspireFIT, antreprenor, trainer, instructor de fitness si antrenor personal, autor de Curs Online și mentor

În ultimi 17 ani am dedicat timp pentru a-i ajuta pe oameni să trăiască sănătos printr-un stil de viață echilibrat și o mentalitate îndreptată spre succes.

Încă de la o vârstă fragedă am descoperit această vocație pe care am hrănit-o prin informații despre neuroștiință, sport, alimentație, psihoterapie integrativa, vindecarea traumelor si manifestare.

 Din 2019 sunt autor online și am sprijinit oamenii din comunitatea pe care am creat-o să slăbească între 12-30 kilograme, fără diete miraculoase, chiar dacă nu au timp, cu un plan concret în care să se mențină pe termen lung.

✅ Am început să ajut oamenii prin a colabora cu cele mai mari și importante săli de fitness din România: WorldClass, StayFit, Pescariu.

✅Am fost prezent și am câștigat cele mai importante premii de locul 1 din România și locul 2 în alte țări din Europa la concursuri care au legătură tot cu activitatea fizică și mindset-ul.

​✅ Am organizat evenimente caritabile: cancer de sân, evenimente în parc, conferințe și am făcut sport în team-building-uri

✅ Am dus conceptul la peste 2500 de oameni care au rezultate fantastice, asta o spun și testimonialele lor de pe google și facebook

✅ Sunt autor pentru antreprenori, fiind prezent ca specialist în Upriserz, companie fondată de Lorand Soarez Szas

P1055475_edited.png
P1044403.jpg
bottom of page