Revino la tine!
E timpul să aduci bunăstarea și starea de bine în viața ta!

Nu există nimic mai rar și nici mai frumos ca o femeie care este pur și simplu ea însăși, confortabila cu ea insasi in imperfectiunea-i perfecta. Steve Maraboli

WhatsApp Image 2021-06-21 at 09_edited.png

Maria-Raluca Huluță
Antreprenor, nutriționist, instructor digital de fitness, autor online

Marian Cristian Marin
Antreprenor, instructor digital de fitness, autor online

Cum te mai simți femeie minunată? Esti bine? Nu?
Află că nu ești singura!

Multe femei se afla în aceeași situație ca tine!

Muncesc mult la job, au grijă de copii, au grijă de soț, au grijă de părinți și, dacă își dedică un moment pentru ele - se simt vinovate! 

E timpul sa schimbi aceasta mentalitate, să îți faci una nouă, să mergi mai departe! Iar dacă tu te vei simți bine, și familia ta va fi una fericită, toata lumea va beneficia de pe urma schimbării tale!

 

Ți-a spus și ție mama ta că s-a sacrificat ca să te crească sănătoasă și să ajungi “cineva”? Pare o afirmație nevinovată și totuși nu este! Ti-a imprimat in creier aceasta idee de vina, care poate că în trecut era ceva obișnuit, dar în zilele noastre nu este! Astăzi, copiii tai vor fi fericiți dacă mama lor este fericită și nu cred ca vrei sa le spui vreodată, și nici nu este sanatos, că te-ai sacrificat pentru ei! 

 

Așa că oprește-te din a te simți vinovată și preia inițiativa, fă ceva pentru tine!

Pleacă undeva pentru 3 zile singura!!! E prea mult? Familia ta nu se poate descurca 3 zile fără tine? Raspunde-ti sincer la aceasta intrebare! 

Singura? Pare infricosator! Nu, nu vei fi singura niciun moment, decât atunci cand iti doresti acest lucru. Vei fi înconjurată de femei ca și tine, cu probleme ca și ale tale. Vei putea împărtăși fără jenă trăirile prin care treci pentru a auzi alte trăiri și pentru a empatiza și a căuta soluții impreună! 

Body Conscious

Te regăsești în cel puțin una dintre afirmațiile de mai jos?

lipsa de claritate, focus sau energie să treci la următorul nivel de bunăstare

te simți prinsă în stări emoționale care te împiedică să faci ceea ce știi că ar fi benefic să faci

simți că timpul este insuficient pentru creștere și activitățile importante

simți că ai pierdut conectarea cu propria persoană

simți ca ar fi un gest de egoism să îți aloci timp

nu ești consecventă în acțiunile tale și nu te poți organiza

Yoga Instructor

îți e dificil să iei decizii corecte pentru tine

trecutul este o povara, simți că te blochează

nu îți iubești corpul

nu ai încredere în tine

Dacă simți că te sufoci sub povara task-urilor zilnice -
acest retreat este exact ce-ți trebuie!

Ai copii, un sot foarte ocupat, un job solicitant și simți ca este prea mult - toate aceste probleme le vei avea si maine, noi te putem ajuta sa le gestionezi cu zambetul pe buze și inima ușoară!

 

Ce poți face tu în această direcție?

Trebuie să înțelegi cum s-a ajuns aici -  poate că n-ai comunicat eficient cu partenerul, poate că tu ești cea care a vrut sa duci tot greul, iar partenerul tău nu știe cât de dificil îți este!

 

Oricare ar fi motivul, noi te ajutăm să îți dezvolți o relație armonioasă în primul rând cu tine. Te învățăm să ceri ajutor. Nu este nimic în neregulă cu tine! Trebuie să înveți să îți identifici și să iti înțelegi emoțiile. 

 

Femeile pe care le admiri, care pare ca jongleaza cu jobul și familia cu zâmbetul pe buze și arată perfect - și tu poți fi una dintre ele, numai că trebuie să înveți cum!

 

Trebuie să te regăsești, îți mai amintești cum erai acum ceva vreme?

 

Cum te simțeai atunci cand aveai claritate și direcție în viață?! Si acum le ai, doar că s-au mai estompat sub rutina zilnică, parcă uneori nici nu-ți mai amintești de ce faci ceea ce faci! 

Hai cu noi sa îți aducem aminte! Hai cu noi într-un loc de poveste, cu oameni minunați care au găsit rețeta de succes în ceea ce privește echilibrul în viața și sunt gata să ți-l împărtășesc și ție! 

Pe piață sunt o multitudine de retreat-uri la un click distanta! 

De ce sa il alegi pe al nostru?
De ce retreatul MoveInspireFit este unic? Pentru ca tot ce facem noi garantează calitatea. Pentru ca suntem obsedați de ideea lucrului bine făcut!

Vrem să oferim nu o vacanta de 3 zile la munte, ci un proces transformațional care va începe în aceste 3 zile și se va desfășura pe mai departe acasă, cu sau fără sprijinul nostru. 

Tu alegi! Sămânța va fi plantată, iar direcția va fi trasată și succesul va fi garantat! 

Image by Nate Johnston

2 zile și 3 nopți de regăsire interioară
 

Programul începe în data de ...

Image by Clark Tibbs

Încrederea în sine

Acest retreat este pentru tine dacă:

 • simți că ai nevoie de o schimbare în viața ta;

 • îți plac activitățile de comunitate, grupurile de femei;

 • îți dorești să te detasezi, să te relaxezi, să-ți odihnești mintea;

 • simți că ești în dezechilibru cu tine și cauți rezolvare;

 • vrei să-ți canalizezi toată energia spre un vibe bun;

 • îți dorești armonie pe toate planurile;

 • dorești să descoperi și să elimini credințe limitative;

 • vrei să deprinzi o disciplina pe care o poți continua și acasă astfel încât să deprinzi noi obiceiuri.

Image by S Migaj

Ce beneficii ai dacă participi ?

Vei deprinde cum să câștigi timp, energie și focus pentru acele acțiuni care să îți crească stima de sine, starea de bine și iubirea de sine;

Să ai un plan vizual, cu acțiuni concrete deprinse din retreat care să te ajute să mergi spre rezultatele pe care le dorești;

Te vei relaxa și bucura de o detoxifiere mentală și tehnologică dar și fizică; 

Vei simți apartenența la o comunitate orientată spre creștere și evoluție prin sport, alimentație si  mindset pozitiv;

Va fi un restart pentru tine atât fizic cât și mental și emoțional.

Ce pierzi dacă nu participi ?

 • Rămâi blocată în aceleași emoții și evenimente care te țin pe loc;

 • Nu vei putea să ieși din dramatismul – eu nu pot, eu nu am timp, la mine e mai special, la mine nu se poate, etc.

 • Vei rămâne în același cerc de persoane care nu-și prioritizează sănătatea și rămâi într-un cerc vicios;

 •  Nu vei beneficia de satisfacția personală și iubirea de sine care poate fi recuperată doar prin identificarea și tratarea cauzei, nu a efectului!

 • Vei rămâne mereu cu gândul „ o să încep de luni, de săptămâna viitoare, de luna viitoare” și te vei confrunta cu gânduri precum rușine și vinovăție

photo-1606418578392-4c9f95dea9b3.jpg

Dragă femeie mai ști când ai avut ultima dată timp pentru tine ?

Cât a trecut de când nu te-ai mai pus pe primul loc?

De cât timp nu ți-ai mai alocat o vacanță doar ție, departe de griji?

Poate că în ultimii 2 ani ai avut numai deadline-uri strânse, presiunea a crescut din plin la birou și nu ai mai avut nici concediu. Poate ești mamă și pandemia te-a obligat să lucrezi de acasă și să faci școală ori grădiniță online. Poate ești o antreprenoare cu presiunea plății furnizorilor sau a salariilor ori poate lucrezi atât de mult încât uiți de tine. Sau poate ești pur și simplu copleșită de sarcinile de acasă și nevoile pe care membrii familiei tale le au.

 

Corpul tău a obosit, recunoaște. Mintea ta parcă nu mai e a ta. Este perfect normal. Și corpul și mintea stau de prea mult timp într-o stare de încordare, fără momente de relaxare. Te simți fără vlagă, mentală și fizică, nu te mai poți concentra, simți ceață mentală. Umerii tăi sunt rigizi și spatele te doare. Te simți fragilă și fără niciun plan.

 

Adevărul este că nouă, tuturor, stresul ne influențează calitatea vieții tuturor și ne afectează pe toate planurile. Nu lăsa stresul să se acumuleze! Prin orice mijloace, el trebuie să iasă din corp la finalul fiecărei zile, dacă vrei să te bucuri în continuare de o stare bună de sănătate.

 

Pentru a rescrie felul cum te simți, ai nevoie de o pauză. Pauză pentru câteva zile, în care să te deconectezi și de la tehnologie și de la răspunderile de acasă și de la job. E nevoie de deconectare, ca să te poți reconecta la tine și la nevoile tale. Ai nevoie să îți iei înapoi armonia și echilibrul!

Ce vom face în retreat?

Săptămâna 1

Săptămâna 2

Săptămâna 3

Săptămâna 4

Săptămâna 5

Săptămâna 6

Săptămâna 7

Săptămâna 8

Cât valorează acest proces?

 • NUTRIȚIONIST - Crearea unui program alimentar precum și consilierea unui nutriționist pe parcursul celor 8 săptămâni, la un preț mediu de 32 /consultație, înseamnă 256 
   

 • ANTRENOR PERSONAL - dacă vei lucra cu un antrenor personal care să te ajute să elimini celulita sau pielea lăsată timp de 2 luni, costul minim al unui antrenor este de 100 , adică 200
   

 • PSIHOLOG- Provocările emoționale, lipsa motivației, mâncatul emoțional, umplerea golurilor interioare, provocări care te opresc efectiv din a obține orice rezultat cu orice altă metodă, pentru a putea fi rezolvate ai nevoie de minim o ședință pe săptămână, la o valoare medie de 50 /ședință, vei achita 400 
   

 • TERAPEUT - pentru a înțelege trecutul tău, pentru a-ți vindecat emoțiile și rănile, e nevoie să-ți creezi noi rețele neuronale care să te ajute să înveți cum funcționează mintea pentru a avea rezultate pe toate planurile și echilibru. Pentru o ședință minim pe săptămână, la o valoare medie de 100 /ședință, vei achita astfel 800
   

 • Alte necesități inutile pentru dezamăgire. Dacă te apuci singură de proces, plătești abonament la sală, bani pe transport până la sală, timp pierdut, haine noi, cărți cu rețete sau motivare, suplimente sau alte materiale educative care apar în viața ta. Costul mediu pentru ceva ce nu funcționează 500 

Care este investiția ta pentru procesul întreg de transformare?

E important să știi că deși sunt luate separat serviciile din stânga, acestea nu-ți garantează succes deoarece fiecare persoană vede lucrurile din propria perspectivă.

Chiar dacă prețurile din stânga sunt reale.

VALOAREA CURSULUI 

2156 

Chiar dacă luate separat, ele nu îți garantează un succes sub această formă, ele vin la pachet și cu faptul că vei fi singură în acest proces, ceea ce poate crea confuzie și nesiguranță.

INVESTIȚIA TA

177 

Aceasta este investiția pe care e nevoie s-o faci pentru a avea acces pe viața la materialele din proces și pentru a salva Între 1800-2000 

ÎNSCRIE-TE ÎN PROCESUL TRANSFORMAȚIONAL

CURS DE CELULITĂ ȘI PIELE LĂSATĂ

 

doar 876 lei (177 €)

Programul începe în data de 11 Ianuarie

Numele meu este Marian Cristian Marin

P1022296_edited_edited.png

Lucrez ca specialist pe zona de sport de peste 12 ani.

Am lucrat cu mii de persoane și am colaborat cu unele dintre cele mai importante săli de fitness din București.

Am participat la zeci de convenții de sport, evenimente sportive, cursuri și alte evenimente care aveau să mă ajute să performez cât mai bine în domeniu.

Am investit foarte mult și în zona de educație personală și emoțională, astfel încât clienții au observat încă de la prima interacțiune cu mine că fac lucrurile diferit și încep transformarea din interior spre exterior.

Din 2015 am simțit că vreau mai mult și mi-am înființat propria afacere, iar din 2018 am transferat activitatea și online pentru am simțit că vreau să fiu alături de și mai multe persoane care erau din alte orașe sau țări.

Astăzi activitatea funcționează doar online și sunt fericit pentru că...

alături de mine este și Maria-Raluca Huluță

Este specializată pe zona de nutriție și totodată este instructor de fitness-aerobic și aduce un aport considerabil activității noastre.

A coordonat unul dintre cele mai eficiente programe de slăbit din România unde a lucrat cu peste 1400 de persoane și a coordonat zeci de clienți personali.

A susținut evenimente de educare pe zona de nutriție atât online cât și offline, webinarii și diverse resurse care au ajutat o mulțime de oameni să-și atingă obiectivul de a arăta și a se simți bine.
 
Pentru că obiectivul nostru este să ajutăm oamenii și pe partea de mindset și emoții, Raluca a investit foarte mult în cursuri, terapii personale și lucru 1:1 pentru a ajuta comunitatea cu mai multe resurse din domeniile: feminitate, psihoterapie, motivare și încredere în sine.

 

nutritie_edited.jpg

Avem și 2 bonusuri pentru tine

E-BOOK - 10 din cele mai eficiente recomandări pentru un stil de viață sănătos

Red, White and Black Modern Travel Collection YouTube Channel Art.png

Ești propietarul unui corp care îți dă semnale că are nevoie de ajutor?

 

Timpul pentru tine înseamnă să muncești continuu?

 

Te ocupi cu alte activități când vine momentul să mănânci, să te hidratezi sau să te odihnești?

 

Dacă ai răspuns „da” la una din întrebările de mai sus, atunci acest e-book este pentru tine!

Lecție BONUS - Secretul care-ți salvează digestia și sănătatea

Red, White and Black Modern Travel Collection YouTube Channel Art (5).png

Simți oboseală și balonare după masă?

Simți că ceva s-a schimbat, însă nu știi exact ce?

Când mâncai o pizza acum 10 ani, te simțeai foarte bine. Te simți și acum doar că oboseala și balonarea de după sunt crunte?

Money Back.png

Dacă nu ești mulțumită de procesul transformațional prin metoda #moveinspirefit, Primești toți banii înapoi!

Dacă te înscrii şi nu eşti mulţumită de experiența primită, trebuie doar să ne spui și primești banii înapoi. Ai această garanție timp de 14 zile din ziua în care începi acest proces.Nu ai nimic de pierdut, însă ai foarte multe de câștigat.

Vezi aici ce rezultate au avut aceste femei

245244062_1652992931563559_1749577186165377013_n.jpg

Învață să-ți iubești corpul și transformă-l în cea mai bună formă!

Investește în tine și în corpul tău și permite-ți să închizi ochii noaptea liniștită, știind că în această zi ai făcut 100% pentru corpul tău, iar el te-a răsplătit cu sănătate, vitalitate și o formă de invidiat.

Că ai o piele tonifiată, ai dat kilogramele dorite jos și primești zilnic aprecieri de la partener și de la prieteni.

Că și ce să mănânci, când să mănânci, că știi când și cum bei apă, știi cum să-ți modelezi gândirea.

starea de bine, odihna și viața sexuală se vor îmbunătăți considerabil. 

Că ți-ai construit o comunitate online de oameni care te cunosc, au încredere în tine și te susțin necondiționat în acest proces.

Hai în #MoveInspireFIT și învață cum să arăți și să te simți excelent, de la săptămână la săptămână.

Te așteptăm în #moveinspirefit

Ești pregătită să începi?

ÎNSCRIE-TE ÎN PROCESUL TRANSFORMAȚIONAL

 

CURS DE CELULITĂ ȘI PIELE LĂSATĂ

doar 876 lei ( 177 €)

Programul începe în data de 11 Ianuarie

ÎNSCRIE-TE ÎN PROCESUL TRANSFORMAȚIONAL

CURS DE CELULITĂ ȘI PIELE LĂSATĂ

 

WhatsApp Image 2021-06-21 at 09.47_edited.jpg

Dacă ai întrebări specifice sau doar ai nevoie de alte informații suplimentare, te rog s-o suni pe Raluca și te va ajuta cu mare plăcere.